DanishEnglish

Miele kompaktovn med mikrobølger H 7140 BM

14,295.00DKK
Kompaktovn med mikrobølger i attraktivt design i rustfrit stål med automatikprogrammer og kombi-funktioner.
  • Display med sensorbetjening – DirectSensor S
  • Nem rengøring – ovnrum med PerfectClean og linnedstruktur
  • Hurtigere og mere ensartede resultater – Quick & Gentle
  • Produkt med wi-fi – Miele@home
  • Nå i mål med ét tryk på en knap – Quick-MW og Popcorn
SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

Digitale løsninger med Miele@home

Mere frihed, sikkerhed og komfort

Ved at forbinde dine produkter i hjemmet opnår du et helt nyt frirum og større sikkerhed og komfort i hverdagen: Selv når du er på farten, kan du sætte ovnen til at varme op eller vælge en opskrift i Miele@mobile-appen og overføre de optimale indstillinger til din ovn blot ved et tryk. Vi tilbyder specielt udviklede funktioner og mobil betjening – med Miele er du altid opdateret med digitale løsninger.

Quick & Gentle

Trinløs indstilling af effekt

Med den nye funktion Quick & Gentle er det for første gang muligt at kombinere konventionel varme med tilførsel af mikrobølger – præcis efter dine ønsker. Resultatet: kortere tilberedningstid og retter tilberedt lige efter din smag. Dette er muligt takket være den innovative inverter-teknologi – til madlavning med større fleksibilitet.

Ovnrum i rustfrit stål med PerfectClean-overflade

Speciel non-stick-overflade

Allerede under tilberedningen sætter langt færre madrester sig fast på ovnrummets vægge. Årsagen: Ovnrummet i kompaktovnen er fremstillet i eksklusivt rustfrit stål med en speciel linnedstruktur. Desuden er overfladen belagt med PerfectClean og således særdeles nem at rengøre – takket være det gennemtænkte overfladesystem opnår du en mere ren ovn og sparer tid, når det kommer til manuel rengøring.

Automatikprogrammer

Afslappet tilberedning

Sådan lykkes tilberedningen hver gang: Med de elektronisk styrede programmer kan du bekvemt tilberede en række forskellige retter automatisk. Hvad end du vil bage en kage eller stege fjerkræ – du behøver hverken at vælge opvarmningsform, temperatur eller varighed. Tilberedningsgraden for fx kød kan indstilles individuelt. Og takket være muligheden for at kombinere med mikrobølger tilberedes dine retter endnu hurtigere.

Kølig front

Kun maden opvarmes

Mieles kompaktovne med mikrobølger køles af hele vejen rundt. Herved vil områderne med betjening, greb og alle møbler i nærheden forblive relativt kølige. Flerlagsruderne isolerer ovndøren effektivt og sørger for en lav temperatur på dørens yderside, hvilket beskytter mod forbrændinger.

Sikkerhedsfunktioner

Maksimal sikkerhed i enhver situation

Ekstra sikkerhed – med et enkelt tryk kan produktet låses og således beskyttes mod, at fx børn kommer til at tænde for det ved et uheld. Sikkerhedsafbryder til nødstilfælde: Hvis den maksimale driftstid overskrides, slukker Miele ovnen automatisk. Det giver pålidelig sikkerhed, også hvis du skulle glemme at slukke for ovnen.

MultiLingua

Nem at forstå

Betjeningskomfort for alle: På displayet er det muligt at vælge mange forskellige sprog. Betjeningen er således altid nem at forstå, selv for brugere med forskellige sprog. MultiLingua er tilgængelig på alle produkter med DirectSensor S-betjening.

3-i-1

Et produkt, flere muligheder

Nu er det muligt at fremtrylle skønne retter selv i små køkkener: Med blot ét produkt er komfortabel tilberedning med både mikrobølger og traditionel ovnvarme mulig. Især ved kombifunktion opnår du perfekte resultater på kortere tid. Med de mange opvarmningsformer er det muligt at vælge tilberedning helt individuelt i enhver tilberedningssituation – hvad end det gælder opvarmning, tilberedning eller optøning af dine madvarer.

Quick-mikrobølge

Vælg maksimal effekt på et øjeblik

Med Quick-start-funktionen kan du starte på den højeste mikrobølgeeffekt med det samme. Således kan du opvarme drikke og madvarer på ingen tid og uden at skulle indstille temperaturen. Til dine personlige vaner, fx opvarmning af vand til en kop te om aftenen eller af babymad, kan du nemt ændre tidsindstillingen – individuelt og enkelt.

Popcorn

Friskpoppede popcorn med ét tryk

Hvad er en god film uden popcorn? Med vores automatikprogram til tilberedning af popcorn kan du helt uden besvær tilberede lækre popcorn til familien. Tid og watt-effekt er tilpasset optimalt til de gængse poser på 100 g. Vil du have ekstra sprøde popcorn? Så skal du bare at tilpasse tiden individuelt – alt efter smag og behag.

SoftOpen og SoftClose

Blød dørbevægelse

Når man lige skal kigge til retten: Takket være en raffineret dæmpningsmekanisme lukkes og åbnes døren utroligt let og elegant. Og endda ved en åbning på helt op til 90° – således kan du nemt og komfortabelt få adgang til retten i ovnrummet.

Tidsfunktioner

Overlad tidsplanlægningen til ovnen

Hav maden klar uden besvær og til tiden: Indstil nemt klokkeslæt, starttid, sluttid eller tilberedningens varighed. Tilberedningen afsluttes automatisk, når den programmerede tilberedningstid er afsluttet. Også det integrerede minutur er bekvemt at anvende. Ved strømafbrydelse gemmes det indstillede klokkeslæt i ca. 150 timer.Ved strømafbrydelse gemmes det indstillede klokkeslæt i mindst 150 timer.

CleanSteel

Overfladebehandling til pletfri ståloverflader

Miele produkter i rustfrit stål er forsynet med en særlig eksklusiv CleanSteel-overflade. Det er således ekstra nemt at rengøre overfladen uden anvendelse af specielle rengøringsmidler. Fingeraftryk? Er nærmest usynlige på Miele CleanSteel.

LED-spot

Den bedste belysning

Flot oplysning af ovnrummet – det sørger LED-spotten for. Og det konstant, da spotten er vedligeholdelsesfri. Hertil er den meget energieffektiv.

Ovnrumskapacitet og ribbehøjder

Udnyt ovnrummet optimalt

Her er der plads til det meste: Ovnrummets volumen kan udnyttes optimalt, så der er plads til mere på samme tid. Afstanden mellem de tre ribbehøjder er anbragt således, at plader, riste eller forme altid vil kunne placeres bedst muligt.

Booster

Eksprestempo til de travle: Hvis du har småt med tid til tilberedning, vil du sætte særlig pris på dette program.

Mikrobølger

Hurtig opvarmning af en kop tevand eller madretter: effektiv komfort på kort tid.

Mikrobølger + Stegeautomatik

Saftigt indeni, sprødt udenpå: Kødet brunes ved en høj temperatur og tilberedes herefter med mikrobølger.

Mikrobølger + Grill

Tilberedning og grill: Sådan opnår du den perfekte grillaroma til kød, fisk, grillede grøntsager og meget mere.

Mikrobølger + Varmluft Plus

Både til kager og til søndagsstegen: Ideel til hurtig og skånsom bagning og stegning på op til to ribbehøjder.

Mikrobølger + Grill med ventilation

Indendørs grill: Grill steaks, pølser, spyd, rullesteg og meget mere.

Automatikprogrammer

Fremtryl let en lang række retter: Brød, kager eller fjerkræ – alt tilberedes helt automatisk.

Optøning

Skånsom mod dybfrosne madvarer: Dybfrosne madvarer optøs under de bedste betingelser med kold luft.

ECO-varmluft

Særdeles energibesparende: Saftige stege eller skønne gratiner tilberedes perfekt.

Varmluft Plus

Herligt luftigt og let: ideel til bagning og stegning i op til to ribbehøjder.

Grill

Indendørs grill: selv større mængder steaks, pølser, spyd og andre grillretter.

Grill med ventilation

Sprød udenpå og dejlig saftig indeni: ideel til kylling, and, skanker, rullestege og mange andre kødretter.

Stegeautomatik

Sådan holder kødet sig saftigt: Kødet brunes ved høj temperatur og tilberedes herefter ved indstillet temperatur.

Følger med ved levering

  • Ledning
  • Ledning med stik
  • Bage- og stegerist med PerfectClean (1)
  • Glasskål (1)

Yderligere information
Color

Betjeningskomfort Ovn

Design Ovn

Display Ovn

Mærke

Farve Ovn

Optimale resultater Ovn

Downloads
Wishlist 0
Continue Shopping

KØB NU OG BETAL OVER 10 ELLER 20 GANGE

HELT GRATIS

INGEN GEBYRER INGEN RENTER

BETAL LÅNET UD NÅR DU VIL