Køle- og fryseskabe

Købsguide | Miele Køle/ Fryseskabe

Købsguide

Miele Køle/Fryseskabe

Filter

Viser 1–10 af 14 resultater

 • PerfectFresh Pro

  Miele har videreudviklet teknologien PerfectFresh, så du får længere holdbarhed på dit frugt og grønt. I PerfectFresh-skuffen opbevares frugt og grønt perfekt ved optimale temperaturbetingelser og en specifik luftfugtighed.

 • FlexiLight

  Mieles FlexiLight giver dig LED-belysning i glashylderne helt uden at blænde og giver Mieles køleprodukter et unikt look. Samtidig kan du indstille hylder med LED-belysningen individuelt, så du kan sætte dem i det niveau du har brug for.

 • Energieffektivitet

  Mieles køle- og fryseskabe opnår de bedste værdier indenfor energieffektivitet gennem et effektivt kølekredsløb og moderne isoleringsmaterialer. Det gør at Mieles køleprodukter ligger i de bedste energiklasser, A++ og A+++. Du sparer dermed penge hver dag og hele dagen.

 • XL indvendigt rum

  Mieles køle- og fryseskabe med indvendigt XL rum giver dig betydeligt mere plads til opbevaring af dine madvarer. Skabene har en ekstra dybde, så du kan opbevare store genstande, som fx bageplader. Dette gælder også fryseområdet og PerfectFresh-zonen.

 • NoFrost

  Med NoFrost-systemet er du nu fri for at afrime din fryser. Recirkulationsfunktionen gør at kold, tør luft fordeles jævnt, så der ikke opstår is indvendigt, og dermed heller ikke på dine frostvarer. På den måde kan du uden problemer åbne og lukke fryseskufferne. NoFrost giver dig dermed stor komfort og du sparer tid på afrimning.