Vaskemaskiner til super billige priser. Kom forbi

Søger du efter hvidevarer, der ikke sprænger budgettet, så er det en god idé at kigge forbi Køle-Møller. Her sælger vi nemlig et stort udvalg af de mest populære mærker, til de absolut bedste priser. Vores store udvalg af vaskemaskiner betyder naturligvis, at der kan opstå et spørgsmål eller to, hen ad vejen, om de forskellige funktions muligheder. Der står vores veluddannede personale selvfølgelig klar til at assistere dig.

Vaskemaskiner du ikke finder billigere

Køle-Møller har solgt hvidevarer i mere end 67 år, så vi har efterhånden opnået stor erfaring på området. Vi går meget op i at være billigst og give god service – hver gang. Derfor finder du næppe et lignende udbud andre steder af de mest eftertragtede mærker.

Vælg mellem vores mange vaskemaskiner

Når du skal vælge blandt de mange vaskemaskiner i butikken, så er der visse ting som er værd at holde øje med. Eksempler på det kunne være maskinens antal omdrejninger, om den har et letlæseligt og letforståeligt display, og måske et nemt og hurtigt hverdagsprogram. De vaskemaskiner der passer til en-to personer, er måske ikke de samme som de maskiner der passer til større familier. Mange af de forskellige maskiner vi har hos Køle-Møller har også nemme hverdagsprogrammer, så du hurtigt kan smide en vask over, hvis du har travlt. Derfor anbefaler vi at du kommer ind i butikken på H.C. Ørstedsvej 39 på Frederiksberg og ser hvad vi har at byde på. På den måde finder vi i fællesskab nemt det, der passer til netop dit behov.