Om køle-møller

Køle-Møller a/s er en professionelt håndteret virksomhed i hårde hvidevarebranchen. Vores baggrund er fagligt funderet på det tekniske og er erfaringsmæssigt den ældste i branchen. Vi har solgt hårde hvidevarer i over 65 år. Vore sælgere er alle professionelt uddannede, vi er servicemindede og forsøger altid at finde den rigtige løsning til kundens behov i modsætning til den blandede landhandel, der skyder op i disse år.

Hårde hvidevarer – Alle mærker til suveræne priser

Står du og mangler en ny tørretumbler, eller skal det gamle køleskab skiftes ud med et større og mere energisparende et af slagsen? Så kom ind til Køle-Møller. Her har vi altid et stort udvalg i modeller og mærker i alle prisklasser. Hvis du ikke lige helt ved hvad du skal gå efter, når du køber hårde hvidevarer, så er vores veluddannede personale naturligvis altid klar til at hjælpe dig og yde en uovertruffen service. Vi forhandler blandt andet hårde hvidevarer i mærkerne Smeg, Zanussi, AEG, Miele, Gorenje, Bosch, Electrolux, så du kan trygt lade os hjælpe dig med at finde lige netop den model, der passer bedst til dig eller du bedst kan lide.

De billigste hårde hvidevarer får du hos Køle-Møller

Hos Køle-Møller stræber vi altid efter at være de billigste, så du er sikker på at gøre en god handel, når du køber dine hårde hvidevarer hos os. Vi har været blandt de bedste og billigste på markedet i mere end 65 år efterhånden. Det har kun kunne lade sig gøre fordi vores kunder er så glade for os, at de kommer tilbage og anbefaler os til andre. Det er vi meget glade for, og vi lægger stor vægt på at vores serviceniveau altid er helt i top samt at vores tekniske viden om vores produkter sidder lige i skabet.

Undgå at blive snydt når du køber hårde hvidevarer

Når du handler hos Køle-Møller kan du føle dig sikker på at gøre en god handel og du finder ikke din helt nye vaskemaskine eller dit helt nye køleskab billigere andre steder. På den måde undgår du at blive snydt, når du køber hårde hvidevarer fra Køle-Møller. Find dine nye hårde hvidevarer i dag, hos Køle-Møller

 

Hvidevarepriser der ikke matches af andre

Du kan lede efter gode tilbud på nettet, i avisreklamer eller i tilbudskatalogerne der ligger i postkassen. Men du finder ikke bedre hvidevarepriser end hos Køle-Møller. Vi er faktisk så stolte af, at vi kan tilbyde den billigste pris hver gang, at det er vores slogan. Billigst hver gang – prøv selv! Med det mener vi naturligvis, at du kan sammenligne med ethvert andet tilbud og vi vil stadig have de billigste hvidevarepriser.

Billige hvidevarepriser i mere end 65 år

Vi har eksisteret i mange år efterhånden. Faktisk i mere end 65 år, og i alle årene har nøgleordene været billige hvidevarepriser og god service. Vi er selv overbeviste om, at det er derfor mange af vores kunder kommer igen og igen, år efter år, når de skal have udskiftet deres hvidevarer. Vi er ikke ude på tjene en hurtig skilling på en smart handel. Vi mener, at det er bedre for forretningen at vi har glade og tilfredse kunder, der får et kvalitetsprodukt med hjem til en rigtig god pris. Det har indtil videre fungeret upåklageligt i 65 år og det vil det blive ved med i mange år endnu. Når du leder efter de bedste hvidevarepriser, så kan du lige så godt starte hos Køle-Møller.

Hvidevarepriser der er svære at matche

Kom ind i butikken på H.C. Ørstedsvej 39 på Frederiksberg og hør meget mere om vores gode hvidevarepriser. Her kan du virkelig gøre et godt køb, uanset om du er ude efter et nyt køleskab, komfur eller noget helt tredje. Vores store udvalg sikrer dig, at du kan lave den bedst mulige handel og at du får lige netop det produkt du gerne vil have. Et produkt der passer til dine behov.

Hvorfor sidder du stadig her, kom forbi H.C. Ørstedsvej 39 på Frederiksberg for de bedste hvidevarepriser nu!

 

Hvidevarer | Kom hjem med det du skal bruge

Er tiden inde til at købe nye hvidevarer?Hvis du er på udkig efter kvalitet, men ikke ønsker at betale overpris, så er det uden tvivl en god idé at komme forbi Køle-Møller på H.C. Ørstedsvej 39 på Frederiksberg. Vi har nemlig et kæmpe udvalg i hvidevarer til absolut laveste priser. Uanset om du har behov for en ny vaskemaskine, et nyt køleskab eller måske en opvaskemaskine, så kan Køle-Møller levere. Vi har et utroligt bredt sortiment af de mest populære og anerkendte mærker på markedet. Så du kan altid finde din favorit i udvalget.

Hvidevarer til ethvert behov

Vi kan hjælpe uanset om du bor alene, eller har en stor familie. Vi har hvidevarer, der passer til dit behov. Hos Køle-Møller finder du suveræne tilbud på opvaskemaskiner, vaskemaskiner, tørretumblere, køleskabe, kummefrysere og hvad du ellers måtte have brug for. Vores uddannede personale står klar til at besvare dine spørgsmål og vejlede dig, så du får de helt rigtige hvidevarer med hjem.

Kæmpe udvalg af hvidevarer

Køle-Møller har, som nævnt, et de største udvalg af hvidevarer og vi fører blandt andet følgende mærker: AEG, ASKO Vølund, Blomberg, Bosch, Electrolux, Gorenje, Miele, Nilfisk, Siemens, Smeg, Vestfrost, Voss og Zanussi. Med andre ord går du altså ikke forgæves, når du handler hvidevarer hos Køle-Møller. Her er tværtimod mulighed for at gøre en alletiders handel. Vi glæder os til at tage imod dig og hjælpe dig med at vælge de helt rigtige hvidevarer, og altid til de billigste priser på markedet. Det har været vores kendetegn i mere end 67 år.