Nyt køleskab? Vi har et stort udvalg af modeller

Er du på udkig efter et nyt køleskab, så har vi et kæmpe udvalg i alt lige fra de nye energisparende til det store luksus ’amerikaner’ skabe i lækkert rustfrit stål. Kom ind og tal med en af vores dygtige medarbejdere og hør mere om hvad Køle-Møller kan gøre for dig. Vi er overbeviste om, at vi er de billigste på markedet så du finder næppe en bedre handel andre steder. Det er en af grundene til, at vi har kunnet sælge kolde produkter og andre hårde hvidevarer i mere end 65 år efterhånden.

Nyt køleskab? Vi har alle de kendte mærker

Har du forkærlighed for et bestemt mærke, så er det ikke nogen hindring, da vi fører alle de store mærker. Vi fører blandt andet mærkerne AEG. ASKO Vølund, Blomberg, Miele, Electrolux, Siemens, Smeg, Vestfrost, Voss og Zanussi. Der er med andre ord nærmest ikke det skab du ikke kan finde hos os. Naturligvis altid til den bedste pris på markedet.

Nyt køleskab kan spare dig penge

Ikke alene får du et nyt køleskab utroligt billigt hos Køle-Møller, men de nye energisparende køleskabe kan også spare dig mange penge på elregningen i forhold til en ældre model. Der er altså ofte sund fornuft i at skifte den gamle model ud med en ny og miljøvenlig version. Et gammelt køleskab har også tendens til at larme mere end de nye modeller og kræve mere vedligeholdelse, hvilket også er et godt argument for at skifte det gamle køleskab ud med et nyt et af slagsen. Kom ind til Køle-Møller og gør en god handel. Vi glæder os til at se dig.

Skal du have en billig pris på en hvidevare? Kontakt os her

Vi rådgiver gerne om valg af den rigtige størrelse, energiklasse m.m