DanishEnglish
Tilbud

Zanussi indbygnings ovn ZOB21601XU

2,795.00DKK 2,495.00DKK

Basisovn i rustfri stål med stort ovnrum og betjeningsvenlige drejeknapper. Multifunktionsovnen har mekanisk minutur og er nem at gøre ren med vores AntiFingerPrint belægning på det rustfrie stål samt en ovnlåge, der kan skilles ad uden brug af værktøj.

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

Kategori

BENYT DIG AF ALLE MULIGHEDERNE MED DENNE MULTIFUNKTIONSOVN

Med sit udvalg af tilberedningsfunktioner, f.eks. over- og undervarme, grill og varmluft, bliver det nemmere at lave mad med denne multifunktionsovn – uanset hvad der står på menuen.

HURTIGERE TRADITIONEL GRILLSTEGNING OG BRUNING

Denne dobbeltgrill er perfekt til tilberedning af alt fra sprød flæskesteg til ristet brød om morgenen. Den griller og bruner på mindre tid.

LAD DIN OVN GØRE TILBEREDNINGEN MED MINUTURET

Lad ovnen stå for tilberedningen, mens du lever livet. Dette minutur giver dig besked, så snart middagen er klar til at blive serveret!

HOLD DIN OVN FRI FOR PLETTER OG FINGERAFTRYK

Den særlige coating på ovnens overflade, modstår grimme pletter, og får dit køkken til at se skinne, uden større rengøring.

NU ER DET BLEVET NEMMERE AT HOLDE OVNEN REN!

Nu er det slut med besværlig skurren og skrubben! Denne ovn har en låge med glasruder, der kan fjernes på et øjeblik. Så det er lige så nemt at gøre ovnen ren som at vaske op.

Yderligere information
Color

Mærke

Ovn funktioner

Wishlist 0
Continue Shopping