DanishEnglish
Tilbud

Voss keramisk komfur ELK23020RF

6,295.00DKK

Glaskeramisk komfur i rustfrit stål med 4 kogezoner. Komfuret betjenes med rengøringsvenlige pop-ud knapper og ovnrummet har katalytisk selvrens. Desuden ekstra stort ovnrum med markedets største bageplader, praktisk push-pull magasinskuffe til opbevaring af ovntilbehør samt lysautomatik.

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

ENSARTEDE RESULTATER MED ERFARING FRA DE PROFESSIONELLE

Stort MaxiKlasse™-ovnrum, kombineret med keramisk kogesektion, indeholder professionel teknologi og funktioner til enestående madlavningsresultater.

FULD VARME PÅ INGEN TID

 

Du behøver ikke længere at vente på at starte tilberedningen. Den suveræne teknologi i denne keramiske kogesektion giver dig en kogesektion, som er klar og varm på få sekunder.

EN GLAT OVERFLADE TIL EFFEKTIV RENGØRING

Pop-ud knapperne på dette komfur kan trykkes ind så du får en plan overflade der letter rengøringen. Knapperne kan også trykkes ind under madtilberedningen, og du undgår derved at fedtstænk m.v. sætter sig på knapperne.

ENSARTEDE RESULTATER OVERALT I OVNEN

ThermiC°Air varmluftssystemet sørger for, at den varme luft cirkulerer jævnt rundt i det ekstra store ovnrum, så du får ensartede resultater på alle niveauer i ovnen.

INTELLIGENT TEKNOLOGI, DER GØR RENGØRINGEN MARKANT LETTERE

Selvrensende emalje der forbrænder fedtpartiklerne ved opvarmning over 200°C. Med denne delvise selvrensende ovn behøver du kun at koncentrere dig om at rengøre ovnens bund.

KØLIG AT RØRE VED

Takket være Isofront® Plus-lågen føles ovnlågen forholdsvis kølig udenpå, da den højst kommer op på 50 °C.

Yderligere information
Color

Mærke

Fritstående produktbredde

Ovn funktioner

Wishlist 0
Continue Shopping