DanishEnglish
Tilbud

Voss induktions komfur med pyrolyse ELI24472HV

13,595.00DKK 12,995.00DKK

Hvidt SteamBake induktionskomfur med MaxiSense, brofunktion, slider touch betjening og pyrolyse. PlusSteam-funktion tilfører damp for fantastiske bageresultater. Ovnen har tilmed indbygget madlavningstermometer, udtræksskinner i 1 niveau samt SoftClosing af ovnlågen.

9 på lager

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

TILFØJ DAMP FOR SPRØDT BAGVÆRK

PlusSteam-funktionen i SteamBake komfuret tilføjer damp ved bagningens start. Damp sikrer brødet en sprød skorpe og en blød kerne, og bager desuden lækre muffins og tærter.

FLERE VALGMULIGHEDER MED MAXISENSE® INDUKTION

Zonerne på denne induktionskogesektion vil automatisk tilpasse sig størrelse og form af praktisk talt enhver pande. Du skal bare sørge for at din pande dække krydset.

DE HØJESTE STANDARDER INDEN FOR RENHED I KØKKENET

Selvrensende ovnrum med Pyroluxe® PLUS. Systemet forvandler alle madrester til aske, som kan tørres af på én gang. Nemmere kan det ikke blive at gøre ovnrummet rent.

KOMFUR MED FANTASTISK ENERGIEFFEKTIVITET

Dette komfur giver dig altid fantastisk energieffektivitet. Takket være effektiv isolering, temperaturkontrol og ovnlåge med flere lag glas. Så du kan altid bruge dit komfur uden at være bange for at bruge for meget energi.

OPTIMAL TEMPERATUR FOR ENESTÅENDE SMAG

Kernetemperaturen for hver ret overvåges præcist med termometeret. Når termometeret registrerer, at den ønskede temperatur er nået, slukker det automatisk ovnen. Det sikrer, at maden tilberedes perfekt.

EKSTRA STORT OVNRUM SÅ DU LET KAN FØLGE TILBEREDNINGSPROCESSEN.

Denne avancerede ovn har et XXL stort ovnrum og en låge helt i glas, så du kan følge madens tilberedning perfekt i ovnen.

Yderligere information
Color

Mærke

Fritstående produktbredde

Ovn funktioner

Wishlist 0
Continue Shopping