Versa Fryseskab SFS 14455 W

3,999.00kr.

Produktdatablad

Kategori:

Beskrivelse

Afrimning

Det er slut med tykke lag rim og is i fryseren, som øger energiforbruget. Med NoFrost teknologi sikres konstant kold og tør luft jævnt fordelt i skabet så der ikke bliver dannet is og rim og du sparer både tid og penge, fordi du slipper for at afrime fryseren og fordi den ikke iser til som konventionelle frysere gør. Det betyder at du med NoFrost har et hundredeprocent selvafrimende fryseskab. Du slipper for at dine fryseskuffer er generet af is og har altid fryseskuffer der let åbnes og lukkes. Dine madvarer fryser heller ikke sammen til en stor klump med is og du kan derfor nemt se hvad din fryser indeholder. Det giver et nemmere og hurtigere overblik.

Komfort og overblik

Fryseskufferne er med transparente fronter, som gør det nemt at se, hvad skuffen indeholder. Det kan medvirke til mindre madspild.  Derudover er de udstyret med udtræksstop som forhindrer, at skufferne tipper, når du trækker dem helt ud.

Vendbar dør

Døren kan monteres både i højre og venstre side. Det gør det nemt og fleksibelt at placere skabet i et rum.

-15°C outside

SFS 14455 W kan stå i et tørt miljø i rumtemperatur ned til -15°C. Det er en teknisk feature, som sikrer at olien ikke stivner eller klumper ved kolde temperaturer.

 Fordelen med et fryseskab

Du kan placere et fryseskab de fleste steder, om det er i køkkenet, entreen eller bryggerset.
Med et fryseskab får du let et overblik over dine madvarer og undgår dermed nemmere madspild.

Tænkt på miljøet

Ud over at købe energirigtige apparater kan du også selv hjælpe miljøet ved at stille fryseren på den anbefalede temperatur -18°C . For hver grad, du sænker temperaturen i fryseren under -18 °C, stiger elforbruget nemlig med ca. 2-3 %. Husk at Afrim fryseren jævnligt, rim får nemlig elforbruget til at stige. Afrim derfor fryseren, når der er mere end 5 mm rim.

Titel

Go to Top