DanishEnglish
Tilbud

Siemens varmepumpe tørretumbler WT45HVB8DN

6,499.00DKK 5,699.00DKK

8 kg iSensoric varmepumpetumbler med energieffektivitetsklasse A++.

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

Skånsom og optimal tørring – autoDry.

WT45HVB8DN

For at undgå en overophedning af vasketøjet eller en uregelmæssig tørring måles og styres temperaturen og fugtigheden præcist ved hjælp af sensorer. Dit vasketøj bliver dermed tørret særdeles skånsomt og nøjagtigt – med et mindre energiforbrug og kortere strygetid.

Outdoor programmet giver en ekstra skånsom tørring af sports- og fritidstøj.

WT45HVB8DN

Sports- og fritidstøj både til inde og ude aktiviteter kræver meget af materialerne, f.eks. at de skal være åndbare, robuste, vindtætte og vandtætte, disse materialer kræver alle en skånsom behandling, og de er især følsomme over for varme. Derfor har tørreprogrammet outdoor en konstant lav temperatur.

Effektiv energibesparende tørring med energiklasse A++.

Denne tørretumbler med energiklasse A++ har et lavt strømforbrug.

Hurtig og skånsom tørring af mindre vaske – super40

WT45HVB8DN

Supe 40-programmet tørrer omhyggeligt mindre vaske (1 kg) på kun 40 minutter, mens fugtighedsniveauer konstant måles under tørreprocessen. Dette er ideelt til syntetiske fibre, let bomuld eller blandede stoffer (ikke-følsomme tekstiler). Når det bruges sammen med super 15′-vaskeprogrammet, kan du få et frisk vasket tøj på under en time.

Ekstra blød og skånsom tørring – softDry-tromlesystem

WT45HVB8DN

Det unikke tromlesystem giver permanent luftstrøm og konstant temperatur. Medringerne hvivler den varme luft op og fordeler vasken så skånsomt og effektivt som muligt. Det nye skånsomme tromlesystem gør at vasken glider rundt i tromlen som båret på en luftpude.

Yderligere information
Energiklasse

Mærke

Kapacitet

Tørresystem

Du kunne også være interesseret i...


Wishlist 0
Continue Shopping