Tilbud

Siemens opvaskemaskine SN457S06TS

9,699.00DKK 7,399.00DKK

Denne opvaskemaskine fra Siemens giver dig ekstra blanke glas takket være det innovative brilliantShine system® med Zeolith- tørring. Skal du have opvasken klaret hurtigt, kan du bruge varioSpeed Plus-programmet der forkorter opvaske – og tørretid med op til 66%. Den har plads til 14 standardkuverter.

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

Kategori

Gør dit hjem smartere med Wi-Fi tilsluttede hvidevarer fra Siemens.

Når intelligens møder konnektivitet. Wi-Fi-tilsluttede hvidevarer fra Siemens beriger alle aspekter i din dagligdag.

Lyser opvasken op – emotionLight.

To blå LED-pærer i toppen af maskinen, spreder et behageligt lys i maskinen og lyser opvasken op. Lyset tænder automatisk, når lågen åbnes og slukker igen, når lågen lukkes.

Tørrer effektivt. Zeolite®-tørring

Zeolit-mineraler opsuger fugt og omdanner den til energi. takket være mineralet bliver tørreprocessen hurtigere og mere effektiv.

Easy Start

Easy Start gør betjeningen af opvaskemaskinen til en leg. Du skal blot besvare nogle nemme spørgsmål om vaskepræference og servicetypen via Home Connect appen. Derefter bliver det ideelle program anbefalet, og du kan starten den via fjernbetjeningen i appen.

Touchpoints: Markering af indstillinger, betyder fleksibel komfort ved påfyldning.

Opvaskemaskiner fra Siemens har ikke bare et førsteklasses design. Markeringer i blåt i opvaskemaskinen gør, at du kan se alle mulige kurvindstillinger med det samme. Store gryder kan stakkes på et øjeblik, så opvasken bliver hurtigere færdig. Vin- og champagneglas står betydeligt mere stabilt.

Gør fyldningen nem

Kurvens oversider har en særlig mekanisme. Selv en fyldt overkurv kan med rackMatic justeres i højden med et snuptag. Det gør fyldning og tømning af maskinen lettere, særligt store gryder og tallerkner.

Ekstra skånsom rengøring – glas 40 °C-program

Fine glas kræver særlig skånsom behandling ved opvask. Det nye Glas 40 °C-program fra Siemens har fokus på disse udfordringer. Først rengøres glassene forsigtigt, men grundigt ved lave temperaturer. Dernæst er tørringsfasen forlænget med henblik på en ekstra skånsom tørring. Og resultatet er til at få øje på: skinnende glas, som man kan have glæde af i længere tid.

Effektiv, stille og med lang levetid – iQdrive.

Mindre energiforbrug ved samme effekt, korte programtider med de bedste skylleresultater og i alle programmer altid behageligt stille – det er intet problem for iQdrive-motoren. Og med alle disse fordele kører den stadig næsten helt uden slid.

Fjernbetjening

Med Home Connect appen kan du nemt vælge programmer og funktioner, og starte opvaskemaskinen, uanset når du vil og hvor du er. Så er dit service rent, når du har brug for det.

Fjernovervågning.

Hvis nødvendigt kan du overvåge din opvaskemaskinen med Home Connect, hvor end du befinder dig. Du behøver derfor ikke at tjekke den flere gange blot for at se, om den er igang. Og når servicet er rent og tør, sender Connect appen en push-meddelelse.

Tab-tæller.

Tab-tælleren er både smart og nem. Du skriver blot en besked i din Home Connect app, når du køber tabs til opvaskemaskinen, så kan du altid se på din smartphone, hvor mange tabs, du har tilbage, også når du ikke er hjemme. Hvis du er ved at løbe tør, sender Home Connect appen en push-meddelelse, så du husker at købe nye forsyninger.

Mekanisk låsemekanisme på døren

Låsemekanisme på døren forhindrer, at døren kan åbnes ved en fejl under opvasken.

Overskueligt, brugervenligt – TFT-display.

Det nye, højopløste TFT-display gør opvasken legende let. Det giver et overblik over alle aktive programinformationer – klart opdelt, overskueligt og letforståeligt. Det er også nemt og praktisk at vælge individuelle programindstillinger.

Pladsen kan tilpasses og give ekstra plads til stort service – den nye varioFlex Plus-kurv med fleksible tallerkenholdere.

De optimerede varioFlex Plus-kurve tilbyder både i overkurven med 3 nedfældelige, delbare etager samt 6 tallerkenholdere og i underkurven med glasholderen en fleksibel fyldningskomfort på højeste niveau. Nyt er nu den øgede fleksibilitet på de forreste tallerkenholdere i underkurven, hvor hver anden holder kan fældes ned. Dermed kan du fælde alt ned ikke kun ved placering af gryder, pander, glas, tallerkner og bestik efter egne ønsker, men også ved dybe skåle og pladskrævede service.

Skånsomt, sikkert, rent – glassCare-system.

glassCare-systemet – meget skånsom rengøring af dine glas, takket være glasbeskyttelsesteknik, ekstra skånsomt vaskeprogram og varmeveksler.

Fjerndiagnostik

Hvis der er problemer med din opvaskemaskine, har Home Connect mulighed for fjerndiagnostisering. Med din tilladelse får Siemens kundeservice adgang til produktet online og kan registrere fejlårsagen. Hvis problemet ikke kan løses med det samme, og det er nødvendigt med et besøg af en servicetekniker, medbringer teknikeren de nødvendige reservedele.

Vasker optimalt med ét tryk på en knap – autoProgramme.

Når du trykker på autoProgram knappen, aktiveres aquaSensor, som registrerer, hvor snavset vandet er, og tilpasser vandmængde og temperatur.

intensivZone – skånsomt foroven, højtryk forneden

Når intensivZone aktiveres, øges spuletrykket i underkurven for alle programmer. Perfekt til meget snavset opvask. I overkurven påvirkes programmet ikke. Der vaskes lige så skånsomt som altid.

I en klasse for sig – varioFlex Pro-kurv.

Overkurven har 3 klapbare og delbare etager samt 2 tallerkenholdere, underkurven har 4 tallerkenholdere. Det skaber frirum ved fyldning. I underkurven giver glasholderen mulighed for en påfyldning af glas i to rækker. Her kan overkurven også højdejusteres med rackMatic i tre trin.

Henter kraften i opvaskemidlet – doseringsAssistenten.

Med doseringsAssistenten falder opvasketabsen direkte ned i en lille opsamlingsbeholder. Med en målrettet vandstråle opløses tabsen optimalt og hurtigt. Rengøringsmidlet fordeler sig regelmæssigt i hele maskinen, og opvaskeresultatet er altid optimalt.

10 års rustbeskyttelsesgaranti på inderkar på din Siemens opvaskemaskine.

En Siemens opvaskemaskine kan ud over innovativ teknik først og fremmest tilbyde en ting: langvarig kvalitet. De indvendige beholdere i alle Siemens-opvaskemaskiner er kendetegnet ved anvendelsen af fine ædelstålplader i topkvalitet, materialespecifikt tilpassede produktions- og forbindelsesteknikker samt en speciel overfladebehandling. Derfor yder vi som en af de få producenter en fuld 10 års rustbeskyttelsesgaranti på inderkarret.

*Online-registrering kræves inden for

8 uger efter levering. Registrering og garantibetingelser findes på siemens-home.dk

Livstidsgaranti mod vandskader – aquaStop®.

aquaStop® beskytter mod alle vandskader, uanset om det handler om en lækkende slange eller utætheder i maskinen. Siemens garanterer sikkerheden i hele maskinens levetid.

Teknisk data
Vandforbrug (l) : 9,5
Installation : Indbygning
Højde på aftagelig topplade (mm) : 0
Nichemål ved indbygning, mm (H x B x D) : 815-875 x 600 x 550
Dybde med åben dør 90 grader (mm) : 1150
Regulerbare ben : Ja – Kun de forreste
Maksimal regulering af stilleben (mm) : 60
Regulerbar sokkel : Horisontal og vertikal
Nettovægt (kg) : 48,330
Bruttovægt (kg) : 51,0
Tilslutningseffekt (W) : 2400
Strømstyrke (A) : 10
Elementspænding (V) : 220-240
Frekvens (Hz) : 50; 60
Længde på elledning (cm) : 175
Stiktype : Schukostik med jord
Tilgangsslange, længe (cm) : 165
Afløbsslange (cm) : 190
EAN-kode : 4242003783399
Antal standard kuverter : 14
Energieffektivitetsklasse – (2010/30/EC) : A+++
Årligt energiforbrug (kWh/årligt) – NY (2010/30/EC) : 237,00
Energiforbrug (kWh) : 0,83
Energiforbrug standby (W) – NY (2010/30/EC) : 0,50
Energiforbrug slukket (W) – NY (2010/30/EC) : 0,50
Årligt vandforbrug (l/årligt) – NY (2010/30/EC) : 2660
Tørreevne : A
Referenceprogram for energimærkning : Eco
Samlet tidsforbrug for energimærkningsprogram (min) : 195
Lydniveau (dB(A) re 1 pW) : 42
Installation : Underbygning