DanishEnglish
Tilbud

Siemens integreret opvaskemaskine SX75ZX48CE XXL

14,299.00DKK 9,499.00DKK

Fremragende opvaskemaskine med Zeolith®-tørring, og med et specielt område til skånsom opvask af sarte glas.

2 på lager

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

Når det skal gå hurtigt – varioSpeed ​​Plus.

SX75ZX48CE

Op til tre gange så hurtigt, lige så grundigt rent og tørt. Med varioSpeed Plus aktiveret reduceres opvasketiden. Sæt farten op med varioSpeed Plus. Få opvasken klaret på en tredjedel af tiden. Tryk på knappen eller brug appen i Home Connect for at aktivere varioSpeed Plus, uanset hvor du er.

flexComfort-kurve – nemt og hurtigt.

De nye flexComfort-kurve med elegant design giver dig meget frihed, når du skal fylde og tømme opvaskemaskinen. Uanset om der er tallerkener, gryder, kopper eller vinglas. I Siemens opvaskemaskiner med flex kurve finder hver tallerken hurtigt sin plads. OG med de nye sikkerhedsfunktioner kan du nu placere dine fine glas i opvaskemaskinen uden at være nervøs for at de går i stykker. Derudover gør de nye lavfriktionshjul fyldning og tømning af maskinen nemmere.

sidelys – altid det vigtigste i syne med den elegante blå lysbjælke som driftsstatusindikator.

SX75ZX48CE

Drift indikator i et elegant design. Med sideLight kan du straks se, om opvaskeprocessen er i gang. Under hele forløbet lyser et blåt lys i venstre side af opvaskemaskinen. Og til det individuelle behov, har maskinen varioHinge, så maskinen også kan indbygges i et højskab uden grimme spalter.

Maksimal fleksibilitet ved montering – varioHinge.

SX75ZX48CE

Med varioHinge skal du ikke gå på kompromis – den fuldintegrerede front tilpasser sig i højden, når lågen åbnes. varioHinge er også den optimale løsning, hvis du har valgt høje låger og lav sokkel, eller hvis du vil have opvaskemaskinen bygget ergonomisk ind i et højskab.

Nemt programvalg og start via Home Connect appen.

Med Home Connect appen kan du nemt vælge programmer og funktioner, og starte opvaskemaskinen, uanset hvor du er. Så er dit service rent, når du har brug for det.

Hold øje med, hvad opvaskemaskinen er i gang med.

Du kan overvåge din Siemens opvaskemaskine med Home Connect, uanset hvor du befinder dig. Du behøver derfor ikke at tjekke maskinen flere gange blot for at se, om den er i gang. Og når servicet er rent og tørt, sender Home Connect appen dig en push-meddelelse. Eller hvis den er ved at løbe tør for salt eller afspændingsmiddel, får du også besked.

Vælg det ideelle opvaskeprogram via Home Connect appen – Easy Start.

SX75ZX48CE

Easy Start gør betjening af opvaskemaskinen til en leg. Alt, du skal gøre, er at anvende Home Connect-appen og besvare nogle få spørgsmål om vaskepræference og hvad, der skal vaskes op. Derefter bliver det ideelle program anbefalet, og du kan starte det med appen.

Få besked, når du er ved at løbe tør for tabs.

Tab-tælleren er både smart og nem. Du skriver blot en besked i din Home Connect-app, når du køber tabs til opvaskemaskinen, så kan du altid se på din smartphone, hvor mange tabs, du har tilbage, også når du ikke er hjemme. Hvis du er ved at løbe tør, sender Home Connect-appen dig en notifikation, så du husker at købe nye forsyninger.

Plads til bestik, køkkenredskaber og espressokopper.

varioDrawer-topkurv giver dig et ekstra niveau i opvaskemaskinen. Med den specielle form giver den ikke bare plads til bestik, men også til grydeskeer, salatbestik og mindre servicedele, som f.eks. espressokopper. Og da det ikke længere er nødvendigt med en bestikkurv i underkurven, er der nu plads til service til 14 personer.

Nem højdejustering af overkurven.

SX75ZX48CE

rackMatic-systemet i den øverste kurv kan let justeres i tre niveauer, også selv om kurven er fuld. Praktisk hvis der pludselig skal høje vinglas i overkurven, eller store tallerkner i underkurven, klem på de to håndtag i hver side, og kurven hæves let og enkelt.

Touchpoint – fleksibel komfort

SX75ZX48CE

Opvaskemaskiner fra Siemens har ikke bare et førsteklasses design. Markeringer i blåt i opvaskemaskinen gør, at du kan se alle mulige kurvindstillinger med det samme. Store gryder kan stakkes på et øjeblik, så opvasken bliver hurtigere færdig. Vin- og champagneglas står betydeligt mere stabilt.

glassZone

SX75ZX48CE

Det nye glassZone er designet til at vaske de tyndeste og mest dyrebare glas uden bekymring i opvaskemaskinen. Seks integrerede vanddyser sikrer en kontinuerlig, men blid vandstråle, der ikke beskadiger selv de mest følsomme materialer. Derudover er glasholderne lavet af skridsikker silikone, der ikke gnider og holder glassene godt på plads.

Innovativ og effektiv tørring – Zeolith®-tørring.

SX75ZX48CE

Zeolith®-tørring tørrer dit service særdeles hurtigt og effektivt. Zeolith er et naturligt mineral, som kan absorbere fugt og omdanne det til varme. Denne varme sendes rundt inde i maskinen og tørrer servicet hurtigt og energieffektivt – også plastik.

Betjen din opvaskemaskine, uanset hvor du er.

SX75ZX48CE

Den teknologiske udvikling er under konstant udvikling. Stadig flere husholdningsprodukter bliver smarte og med internetopkobling. Med Wi-Fi-tilsluttede hvidevarer fra Siemens kommer denne udvikling også hjem til dig, Synergien mellem Wi-Fi-aktiverede produkter, intelligent software og en intuitiv app tilbyder en bred vifte af muligheder. Nogle letter arbejdsbyrden og nogle åbner helt nye muligheder, men de gør alle hverdagen mere effektiv og mere behagelig end før. Og du kan bruge mere tid på de ting, du har mere lyst til.

Favorit-knappen gør din opvaskemaskine endnu mere personlig.

SX75ZX48CE

Dine personlige favoritter med ét enkelt tryk. Favorit-knappen gør din opvaskemaskine endnu mere personlig. Indtast blot din mest anvendte kombination af opvaskeprogram og indstilling. Du kan herefter starte maskinen med ét enkelt tryk på knappen eller via Home Connect-appen.

Autoprogrammet klarer opvasken, sæt blot servicet i maskinen, så klarer den resten.

SX75ZX48CE

Når autoprogrammet er i gang, vurderer en sensor, hvor snavset vandet er, og kontrollerer, hvornår og hvor meget rent vand der skal tilsættes, ud over at optimere opvasketemperaturen. På denne måde justerer din opvaskemaskine sine egne indstillinger, for at give de bedst mulige resultater uden nogen anstrengelse fra dig.

Energiklasse C, bedste energieffektivitet.

Energimærkningen viser dig vej til den mest energieffektive opvaskemaskine. Skalaen går fra A til D, hvor A er bedst.

aquaStop® beskytter mod vandskader.

SX75ZX48CE

aquaStop® beskytter mod vandskader, uanset om det handler om en lækkende slange eller utætheder i maskinen.

Effektiv, stille og med lang levetid – iQdrive.

SX75ZX48CE

Lavere energiforbrug med samme ydelse, korte programtider med optimale resultater og altid stille uanset program – det er fordelene ved iQdrive-motoren. Da der ikke er kul i motoren slides den stort set aldrig.

intensivZone øger spuletrykket i underkurven, og klarer meget snavset opvask, som f.eks. gryder.

SX75ZX48CE

IntensiveZone giver det bedste opvaskeresultat for gryder og pander. Det ekstra høje spuletryk og en øget temperatur, klarer selv de mest genstridige gryder og fade.

Yderligere information
Color

Energiklasse

Mærke

Wishlist 0
Continue Shopping