DanishEnglish
Tilbud

Siemens integreret opvaskemaskine SX73HX60CE XXL

9,699.00DKK 5,890.00DKK

Fremragende opvaskmaskine med wifi og programstatus via side-belysning, perfekt til specielle indbyninger. Kan styres via mobilen eller stemmestyring.

9 på lager (kan bestilles som restordre)

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

Når det skal gå hurtigt – varioSpeed ​​Plus.

SX73HX60CE

Op til tre gange så hurtigt, lige så grundigt rent og tørt. Med varioSpeed Plus aktiveret reduceres opvasketiden. Sæt farten op med varioSpeed Plus. Få opvasken klaret på en tredjedel af tiden. Tryk på knappen eller brug appen i Home Connect for at aktivere varioSpeed Plus, uanset hvor du er.

Flex kurve – fleksibel og stabil fyldning af service.

Klar til at tage opvasken, de nye kurve tilbyder en masse fleksibilitet og brugervenlighed, når du fylder og tømmer opvaskemaskinen. Uanset om det er tallerkener, gryder, kopper eller vinglas – i Siemens opvaskemaskiner med flex kurve, finder hver tallerken hurtigt sin plads.

sidelys – altid det vigtigste i syne med den elegante blå lysbjælke som driftsstatusindikator.

SX73HX60CE

Drift indikator i et elegant design. Med sideLight kan du straks se, om opvaskeprocessen er i gang. Under hele forløbet lyser et blåt lys i venstre side af opvaskemaskinen. Og til det individuelle behov, har maskinen varioHinge, så maskinen også kan indbygges i et højskab uden grimme spalter.

Maksimal fleksibilitet ved montering – varioHinge.

SX73HX60CE

Med varioHinge skal du ikke gå på kompromis – den fuldintegrerede front tilpasser sig i højden, når lågen åbnes. varioHinge er også den optimale løsning, hvis du har valgt høje låger og lav sokkel, eller hvis du vil have opvaskemaskinen bygget ergonomisk ind i et højskab.

De nye flex-kurve med elegant design giver dig mere frihed.

De nye flex-kurve med elegant design giver dig meget frihed, når du skal fylde og tømme opvaskemaskinen. Uanset om der er tallerkener, gryder, kopper eller vinglas. I Siemens opvaskemaskiner med flex-kurve finder hver tallerken hurtigt sin plads. Og med de nye sikkerhedsfunktioner kan du nu placere dine fine glas i opvaskemaskinen uden at være nervøs for at de går i stykker. Derudover gør de nye lavfriktionshjul fyldning og tømning af maskinen nemmere.

Plads til bestik, køkkenredskaber og espressokopper.

varioDrawer-topkurv giver dig et ekstra niveau i opvaskemaskinen. Med den specielle form giver den ikke bare plads til bestik, men også til grydeskeer, salatbestik og mindre servicedele, som f.eks. espressokopper. Og da det ikke længere er nødvendigt med en bestikkurv i underkurven, er der nu plads til service til 14 personer.

Nem højdejustering af overkurven.

SX73HX60CE

rackMatic-systemet i den øverste kurv kan let justeres i tre niveauer, også selv om kurven er fuld. Praktisk hvis der pludselig skal høje vinglas i overkurven, eller store tallerkner i underkurven, klem på de to håndtag i hver side, og kurven hæves let og enkelt.

Betjen din opvaskemaskine, uanset hvor du er.

SX73HX60CE

Den teknologiske udvikling er under konstant udvikling. Stadig flere husholdningsprodukter bliver smarte og med internetopkobling. Med Wi-Fi-tilsluttede hvidevarer fra Siemens kommer denne udvikling også hjem til dig, Synergien mellem Wi-Fi-aktiverede produkter, intelligent software og en intuitiv app tilbyder en bred vifte af muligheder. Nogle letter arbejdsbyrden og nogle åbner helt nye muligheder, men de gør alle hverdagen mere effektiv og mere behagelig end før. Og du kan bruge mere tid på de ting, du har mere lyst til.

Favorit-knappen gør din opvaskemaskine endnu mere personlig.

SX73HX60CE

Dine personlige favoritter med ét enkelt tryk. Favorit-knappen gør din opvaskemaskine endnu mere personlig. Indtast blot din mest anvendte kombination af opvaskeprogram og indstilling. Du kan herefter starte maskinen med ét enkelt tryk på knappen eller via Home Connect-appen.

Autoprogrammet klarer opvasken, sæt blot servicet i maskinen, så klarer den resten.

SX73HX60CE

Når autoprogrammet er i gang, vurderer en sensor, hvor snavset vandet er, og kontrollerer, hvornår og hvor meget rent vand der skal tilsættes, ud over at optimere opvasketemperaturen. På denne måde justerer din opvaskemaskine sine egne indstillinger, for at give de bedst mulige resultater uden nogen anstrengelse fra dig.

Energiklasse D – energieffektiv opvask.

Spar på energien og skån miljøet med en energieffektiv opvaskemaskine i energiklasse D

aquaStop® beskytter mod vandskader.

SX73HX60CE

aquaStop® beskytter mod vandskader, uanset om det handler om en lækkende slange eller utætheder i maskinen.

Effektiv, stille og med lang levetid – iQdrive.

SX73HX60CE

Lavere energiforbrug med samme ydelse, korte programtider med optimale resultater og altid stille uanset program – det er fordelene ved iQdrive-motoren. Da der ikke er kul i motoren slides den stort set aldrig.

intensivZone øger spuletrykket i underkurven, og klarer meget snavset opvask, som f.eks. gryder.

SX73HX60CE

IntensiveZone giver det bedste opvaskeresultat for gryder og pander. Det ekstra høje spuletryk og en øget temperatur, klarer selv de mest genstridige gryder og fade.

Få det bedste ud af dine opvasketabs med doseringsAssistent.

SX73HX60CE

Få maksimal ydelse ud af dine opvasketabs med Siemens doseringsAssistent. Opvasketabletten falder direkte ned i et lille rum, hvor en vandstråle rettes præcist i mod den, så den bliver hurtigere opløst. Dette sikrer, at opvaskemidlet bliver jævnt fordelt i hele maskinen, hvilket garanterer en optimal og skinnende ren opvask.

Tal til din opvaskemaskine – Voice Control.

Med Amazon Alexa og Google Assistant kan du betjene din opvaskemaskine med din stemme. Med kun en kommando kan du starte opvaskemaskinen. En verden fyldt med spændende muligheder venter på dig.

Yderligere information
Color

Energiklasse

Mærke

Wishlist 0
Continue Shopping