E

Samsung køle/fryseskab RB34T675ES9/EF

5,408.00kr.

  • Højere kapacitet med SpaceMax™-teknologi, der gør de indvendige vægge tyndere
  • All Around cooling-funktionen holder alle hjørner kolde
  • Minimalistisk og stilfuldt design
  • H:185,3 B: 59,5 D: 65,8 CM
  • Produktdatablad

Beskrivelse

 

Større indeni, samme udenpå

SpaceMax™ Technology

Samsungs SpaceMax Technology™ er en isoleringsteknik, som sparer plads. Takket være den kan væggene gøres tyndere, hvilket giver større rumfang indeni, samtidig med at ydermålene bevares.

 

Stabil temperatur

All-Around Cooling

Fryseren overvåger og justerer temperaturændringer ved at køle hele skabet jævnt ned, fra hjørne til hjørne.

 

Holder sig frisk dobbelt så lang tid

Optimal Fresh +

Optimal Fresh + boksen kan bruges som en skuffe eller deles i to områder med forskellige temperaturer. Den venstre side køler, så kød og fisk holder sig frisk i dobbelt så lang tid*. Den højre side er fantastisk til at beskytte frugt og grønt, så de holder sig friske.

Testet af Intertek med RL38T775CSR og RB34K6252SS. Gælder ved MAX-indstilling. Resultater kan variere alt efter friskheden før opbevaring, anvendelsesbetingelser mv. Resultater på basis af analyse af det aerobe kimtal (APC) af fødevareprøver efter opbevaring i testenheder.

 

Frostfri uden at det koster tid og arbejde

No Frost

Er frostfri, så du undgår at spilde tid og kræfter på at afrime fryseren. No Frost-teknologien opretholder også en konstant optimal temperatur i hvert et hjørne og forhindrer ophobning af is på fødevarerne – så din mad altid smager frisk.

 

Meget mere fleksibel opbevaring til vin og fødevarer

Reol og hylde

Udnyt pladsen i køleskabet bedre med en multifunktions-vinhylde. Det bredere design betyder, at der kan opbevares vinflasker, der ikke kun er i standardstørrelse, men også tykkere flasker som champagne. Den flade form, gør den også mere alsidig, da den kan opbevare andre fødevarer, som f.eks. pizzaæsker og æggebakker.

 

Virker længere og bruger mindre energi

Digital Inverter Technology

Mindre støj, mens der spares på energien* med Digital Inverter Compressor. I modsætning til traditionelle kompressorer, som bare starter og stopper, justerer Digital Inverter Compressor automatisk sin hastighed efter køleefterspørgslen i 7 niveauer. Du får derfor en støjsvag, kraftig og varig ydeevne, understøttet af en 10-års garanti.

*Denne garanti omfatter kun den nævnte komponent og ingen andre omkostninger som f.eks. arbejdsomkostninger, fragt eller installation. * Baseret på intern testning iht. ISO 15502-standarden.

[Optimalt fugtniveau

Humidity Fresh +

Frugt og grønt bevarer deres oprindelige tekstur, duft og smag. Du kan justere fugtigheden i grøntsagsskuffen bare ved at dreje kontrolknappen. Den skaber det ideelle miljø for opbevaring af forskellige frugter og grøntsager, så de bliver ved med at være sprøde, friske og saftige.

 

Rummer større former for emballage

Big Door Bin

De store dørskuffer rummer også større former for emballage. Der er f.eks. fin plads til både mælk og juice samt to rækker med flasker og glas. Det frigør plads på hylderne, så der er ekstra plads, f.eks. til fester.

 

Hurtig nedkøling og indfrysning efter behov

Power Cool / Power Freeze

Gør det muligt hurtig at nedkøle og indfryse varer efter behov med et enkelt tryk på en knap. Power Cool blæser kraftigt kold luft ind i køleskabet, der hurtigt nedkøler dine varer eller favoritdrikkevarer efter en indkøbstur.

 

Nem at rengøre, holdbar og beskyttende bagside

Clean Back

Rengør bagsiden af køleskabet meget nemmere Clean Back er en helt glat sikkerhedsafdækning til vigtige spoler og kabler. Den ser virkelig pænt ud, og kan nemt aftørres, samtidig med at den giver længere holdbarhed. Den forhindrer snavs i at samle sig omkring komponenter og beskytter dem mod stød.

 

SE ENERGI MÆRKE

 

Yderligere information

Farve

Energiklasse

Mærke

Fritstående produkthøjde

Fritstående produktbredde

Titel

Go to Top