F

Samsung køle/fryseskab RB34T601FS9/EF

5,279.00kr.

  • Højere kapacitet med SpaceMax™-teknologi, der gør de indvendige vægge tyndere
  • All Around cooling-funktionen holder alle hjørner kolde
  • Minimalistisk og stilfuldt design
  • H: 185,3 cm B. 59,5 cm 65,8 cm
  • Produktdatablad

Beskrivelse

 

Større indeni, samme udenpå

SpaceMax™ Technology

Samsungs SpaceMax Technology™ er en isoleringsteknik, som sparer plads. Takket være den kan væggene gøres tyndere, hvilket giver større rumfang indeni, samtidig med at ydermålene bevares.

 

Stabil temperatur

All-Around Cooling

Fryseren overvåger og justerer temperaturændringer ved at køle hele skabet jævnt ned, fra hjørne til hjørne.

 

Frostfri uden at det koster tid og arbejde

No Frost

Er frostfri, så du undgår at spilde tid og kræfter på at afrime fryseren. No Frost-teknologien opretholder også en konstant optimal temperatur i hvert et hjørne og forhindrer ophobning af is på fødevarerne – så din mad altid smager frisk.

 

Virker længere og bruger mindre energi

Digital Inverter Technology

Mindre støj, mens der spares på energien* med Digital Inverter Compressor. I modsætning til traditionelle kompressorer, som bare starter og stopper, justerer Digital Inverter Compressor automatisk sin hastighed efter køleefterspørgslen i 7 niveauer. Du får derfor en støjsvag, kraftig og varig ydeevne, understøttet af en 10-års garanti.

*Denne garanti omfatter kun den nævnte komponent og ingen andre omkostninger som f.eks. arbejdsomkostninger, fragt eller installation. * Baseret på intern testning iht. ISO 15502-standarden.

 

Plads til højere og større madvarer

Indret køleskabet efter din egen smag

Hylden, der kan skydes og foldes sammen, giver endnu flere opbevaringsmuligheder. Den kan skydes ind og ud og nemt foldes sammen på midten, så der bliver plads til større beholdere.

 

Rummer større former for emballage

Big Door Bin

De store dørskuffer rummer også større former for emballage. Der er f.eks. fin plads til både mælk og juice samt to rækker med flasker og glas. Det frigør plads på hylderne, så der er ekstra plads, f.eks. til fester.

 

Hurtig nedkøling og indfrysning efter behov

Power Cool / Power Freeze

Gør det muligt hurtig at nedkøle og indfryse varer efter behov med et enkelt tryk på en knap. Power Cool blæser kraftigt kold luft ind i køleskabet, der hurtigt nedkøler dine varer eller favoritdrikkevarer efter en indkøbstur.

 

Nem at rengøre, holdbar og beskyttende bagside

Clean Back

Rengør bagsiden af køleskabet meget nemmere Clean Back er en helt glat sikkerhedsafdækning til vigtige spoler og kabler. Den ser virkelig pænt ud, og kan nemt aftørres, samtidig med at den giver længere holdbarhed. Den forhindrer snavs i at samle sig omkring komponenter og beskytter dem mod stød.

 

SE ENERGI MÆRKE

 

Yderligere information

Farve

Energiklasse

Mærke

Fritstående produkthøjde

Fritstående produktbredde

Titel

Go to Top