DanishEnglish

Miele varmepumpe tørretumbler TCB 150 WP

8,195.00DKK
T1 varmepumpetørretumbler med A++ til høj effektivitet til en attraktiv pris.
  • Spar gennem hele tørretumblerens levetid – EcoDry-teknologi
  • Duftende vasketøj, som du kan lide det – FragranceDos
  • Præcis tørring af alle tekstiler – Perfect Dry
  • Bedste beskyttelse af rum og møbel – Bedste kondenseringsvirkning
  • Nem betjening med en enkelt finger – DirectSensor
SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

Energieffektivitet

Besparende og miljørigtig tørring

Så miljøvenlig kan tørring være: Alle varmepumpetørretumblere fra Miele ligger som et minimum i energieffektivitetsklasse A++, de bedste er endda 10 % mere besparende end grænseværdien (24) for den bedste energieffektivitetsklasse A+++. Det er godt for pengepungen, og det gør, at du kan tørre dit tøj med god samvittighed.

FragranceDos

Duftende vasketøj, som du kan lide det

Med duftflakonerne fra Miele – i fem skønne varianter – tilføjer du din helt personlige yndlingsduft til dit vasketøj under tørringen. Miele får fremstillet duftene hos et familiedrevet firma i det sydlige Frankrig, der har skabt dufte siden 1871. Parfumeeksperterne bruger en patenteret metode til at sikre, at de værdifulde duftessenser bevares. Resultatet er en behagelig, frisk og naturlig vasketøjsduft i op til 4 uger.

Vedligeholdelsesfri varmeveksler

Sikker helt ned til den mindste detalje

I varmepumpetumblerne fra Miele beskyttes varmeveksleren af et effektivt filtersystem og skal ikke rengøres. Herved sikrer man, at energiforbruget forbliver lavt i hele produktets levetid.

Perfect Dry

Præcis tørring med kalksensorteknik

Med dette patenterede system tørres dit vasketøj helt perfekt – også ved anvendelse af vand med et særligt højt kalkindhold. Det er ikke nogen selvfølge hos produkter uden Perfect Dry, eftersom kalkindholdet i vandet påvirker restfugtighedsmålingen og dermed tørreresultatet. Perfect Dry afstemmer tørringsprocessen perfekt til det aktuelle kalkindhold i vandet. På den måde opnås den ønskede tørringsgrad altid.

Krølfri

Automatisk løsning

Hvis du ikke kan tage dit vasketøj ud af maskinen, så snart programmet er slut, sørger antikrøl for, at vasketøjet regelmæssigt løsnes, så det ikke krøller.

EcoDry-teknologi

Besparelser gennem hele tørretumblerens levetid

Mieles EcoDry-teknologi garanterer et konstant lavt energiforbrug og korte tørretider. Med det effektive samspil mellem det patenterede Miele filtersystem og den vedligeholdelsesfrie varmeveksler har fnug ikke en chance for at tilstoppe varmeveksleren og på den måde reducere ydeevnen.

Bedste kondenseringsvirkning

Minimalt fugtighedstab – tørre omgivelser

Tæthed er et vigtigt kvalitetskriterium hos tørretumblere. Jo mindre fugtig-varm tørringsluft, der trænger ud af maskinen, jo højere er kondenseringsvirkningen. Herudover er et højt fugtighedstab i lukkede rum yderst ubehageligt: Kondensvand på væggene kan føre til svamp og bringe boligmassen i fare. Tørretumblerne fra Miele opnår de bedst mulige tæthedsværdier og befinder sig dermed i den højeste kondensvandskategori.

Tromlebelysning

Indlysende komfort

Alle tørretumblere fra Miele er udstyret med LED-tromlebelysning. Mieles SoftCare-tromle oplyses så perfekt, at du ikke kan overse en eneste beklædningsgenstand ved tømningen. Nemt og bekvemt – og flot at se på!

Komfortabelt fnugfilter

Let tilgængeligt

Med det intelligente fnugfilter er du endelig fri for irriterende fnug. Samtidig er fnugfiltret meget praktisk: Hvis teksten “Rensning af luftveje” vises, kan Miele-fnugfiltret nemt tages ud forfra. Siens meget glatte overflade gør rengøringen behageligt nem. Fnugfiltret og vasketøjet bliver altid konsekvent rengjort hver for sig – for garanteret fnugfrit vasketøj.

Integreret bortledning af kondensvand

Tømning af kondensvandsbeholderen er ikke nødvendig

Alle kondenstørretumblere fra Miele – herunder varmepumpetørretumblerne – er udstyret med en integreret bortledning af kondensvand med slangeopvikling. Dermed kan kondensvandet pumpes direkte ned i håndvasken eller vandlåsen, hvorved tømning af kondensvandsbeholderen ikke længere er nødvendig.

Startforvalg og display med resttidsvisning

Vasketøjspleje med tidsplan

Med startforvalget kan du frit vælge, hvornår det næste tørreprogram skal starte. Det er specielt nyttigt, hvis du ønsker at udnytte de billige strømpriser om natten, eller hvis programmet for eksempel skal slutte, når du kommer hjem fra arbejde. Du kan forprogrammere programstarten op til 24 timer forud. Herudover kan du se på displayet, hvornår det aktuelle program er slut.

Emaljeret front

Førsteklasses overflader

Miele er den eneste producent af husholdningsprodukter, der emaljerer fronterne på alle vaskemaskiner, tørretumblere og vaske-tørremaskiner. Den førsteklasses emaljering er farveægte, ridsefast og syre-, korrosions- og sæbebestandig samt nem at rengøre.

Bedste støjværdier

Minimal baggrundsstøj

Huse og luftveje i Mieles varmepumpetumblere fra Miele er konstrueret på en sådan måde, at strømnings- og svingningsstøjen reduceres til et minimum. Herved kan du anvende din tørretumbler, uden at du forstyrrer dig selv eller andre. På udvalgte modeller findes der også et specialprogram “Ekstra støjsvag”, som tørrer dit vasketøj med endnu lavere støjudvikling.

Skånetromle

Skånsom gennem den enestående overfladestruktur

Med den enestående overfladestruktur bliver vasketøjet ført længere opad i den roterende tromle. Derved svæver vasketøjet længere i den varme luftstrøm og tørres mere jævnt. I fordybningerne i overfladestrukturen skabes en luftpude, der forsigtigt fanger vasketøjet. Hermed bliver dine tekstiler behandlet meget mere skånsomt, og der opstår mindre krøldannelse efter tørringen. Derved bliver strygearbejdet meget nemmere.

Intelligent tromlereversering

Automatisk skift af omdrejningsretning

Mieles tørretumblere ændrer tromlens omdrejningsretning i uregelmæssige intervaller. Dette forhindrer dannelsen af vasketøjsklynger, sørger for en mere jævn tørringsproces og reducerer krøldannelsen.

Imprægnering

Funktionsimprægnering af tekstiler

Den bedst mulige effekt: Den termiske fiksering sørger for en optimal, vandafvisende funktion.

Skjorter

Business as usual

Forhindrer krøldannelse: Reducerer krøller og gør strygningen af bluser og skjorter betydeligt nemmere.

Cowboytøj

Effektiv beskyttelse mod krøldannelse og striber

Perfekt resultat: Beskytter dine yndlingsjeans mod grimme, afblegede striber og krøller.

Finvask

Optimal pleje af kunstfibre

Skåner kunstfibre: Med dette specialprogram bevarer syntetiske materialer kvaliteten og formen længere.

Finish, uld

Den mest skånsomme behandling af dit yndlingstøj

Dejligt blødt: Sarte uldtekstiler tørres særligt skånsomt.

Express

Tørring på meget kort tid

Når det skal gå hurtigt: Sådan tørrer mindre vasketøjsmængder hurtigt og er dermed klar til brug igen.

Yderligere information
Energiklasse

Mærke

Tørreprogrammer

, , ,

Tørresystem

Tørringsresultat

, ,

Udførelse Tørretumbler

,

Wishlist 0
Continue Shopping