DanishEnglish

Miele opvaskemaskine G 5232 SCU Hvid

8,195.00DKK
Opvaskemaskine til underbygning til optimale tørreresultater takket være AutoOpen-tørring.
  • Bedste resultater på under en time – QuickPowerWash
  • Innovativt design og største komfort – 3D-MultiFlex-bestikbakke
  • Fleksibel og stabil anbringelse – kurvedesign Comfort
  • Maksimal fleksibilitet takket være ekstra bestikkurv

Tilgængelig på restordre

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

Dine eksklusive fordele

3D-MultiFlex-bakke C[3]

Komfortabel plads til service

Vi har opfundet bestikbakken på ny: Nu kan du også anbringe spisepinde i specielle holdere i din opvaskemaskine. 3D-MultiFlex-bakke C består af en sænket midterdel og to sidepaneler. Det venstre panel kan skubbes til højre for at gøre plads til langstilkede vinglas i overkurven. Placer bekvemt mindre service som skåle og fade i den sænkede højre del.
  • 3 . Patent: DE102008062761B3, EP2433549B1

3D MultiFlex-bakke[3]

Maksimal fleksibilitet

Vi har forbedret bestikbakken: Nu kan du også anbringe små servicedele som espressokopper på bestikbakken i din opvaskemaskine. 3D MultiFlex-bakken består af en sænket midterdel og to sidepaneler. Det venstre panel kan skubbes til højre for at gøre plads til langstilkede vinglas i overkurven. I den sænkede del kan du nemt placere stort bestik og små servicedele.
  • 3 . Patent: DE102008062761B3, EP2433549B1

FlexLine-kurvedesign

Intelligent kurvedesign til alle typer service

Med de mange muligheder kan du altid placere forskellige service- og bestikdele på den bedste måde. Takket være det markante og elegante greb kan kurvene trækkes sikkert ud – bekvemt fra enhver vinkel. Kopperne finder en sikker plads på FlexCare-klaphyldens knopper. Skåle placeres optimalt i den todelte, nedklappelige spirrække. Og fine vinglas? De holdes skånsomt på plads af den bløde silikonepolstring i FlexCare-glasholderen.

QuickPowerWash

Bedste opvask på under en time

Et uovervindeligt team: Det nye opvaskeprogram QuickPowerWash og de præcist afstemte UltraTabs All in 1 opnår de bedst mulige rengørings- og tørreresultater for normalt snavset service på 58 minutter, ligesom PowerDisk. De specielt udviklede tabs har en reduceret opløsningstid på kun 2-3 minutter. Dermed er rengøringseffekten virksom lige fra begyndelsen af opvaskeprogrammet.

EcoPower-teknologi

Innovativ vandføring til vandbesparende opvask

I ECO-programmet er vandforbruget reduceret med 8,9 l. Derved skal der også bruges mindre energi til at opvarme – og du profiterer af en økonomisk vaskemaskine. Vandbesparelsen opnås via et intelligent designet tilførselssystem og et nyt, super effektivt filtersystem. En ekstra isolering reducerer varmetabet og dermed energien, som er nødvendig for at opvarme vandet.

SensorDry

Optimal tørring med meget lidt energi

SensorDry sikrer perfekt og skånsom tørring. En sensor kontrollerer fyldningsmængden og måler temperaturen i hhv. opvaskebeholderen samt rumtemperaturen på installationsstedet. På basis af disse målinger tilpasses opvaskeprogrammet, fx temperaturen i afspændingsfasen. Dermed undgås kondens på møbler, et lavere energiforbrug, kortere programtid og samtidig perfekt tørring.

Perfect GlassCare

Skånsom rengøring af fine glas

Perfect GlassCare sikrer, at glas bliver vasket skånsomt op. Skåneprogrammet vasker op ved kun 45 °C. Vinglas anbringes stabilt i FlexCare-glasholderen med silikonepolstring. Ved programslut åbnes vaskemaskinen automatisk med den patenterede AutoOpen-tørring. Glassene tørres uden efterpolering – og er optimalt plejet med vores præcist afstemte opvaskemiddel med glasbeskyttelsesformel.

Ekstra tørt

Perfekte resultater for glas og plastdele

Med den forlængede tørrefase og øget temperatur i klarskyllet bliver alt perfekt tørret, selv glas og plastikdele.

Varmtvandstilslutning

Op til 50 % energibesparelse[1]

Alle Miele-opvaskemaskiner kan tilsluttes til varmt vand på maks. 60 °C. Dermed kan strømforbruget i programmet Automatic skåne reduceres med op til 50 % og programtiden op til 10 %. I opvaskemaskinens ECO-program reduceres energiforbruget med op til 0,45 kWh.
  • 1 . I programmet Skåne

Friskvandsopvaskemaskiner

Den mest økonomiske Miele opvaskemaskine nogensinde

Miele opvaskemaskiner rengør udelukkende med frisk vand og i Automatic-programmet med et vandforbrug fra kun 6 liter – meget mindre end ved manuel opvask. Miele har reduceret vandforbruget med 85 % i løbet af de seneste 30 år. Også energiforbruget falder til rekordlave værdier: Med ECO-programmet har Miele opvaskemaskiner et energiforbrug på kun 0,67 kWh.

ComfortClose

Et dørkoncept, der kan det hele

Nyd, at dørene er særligt lette at åbne og lukke. Døren bliver stående i enhver position.

Yderligere information
Color

Energiklasse

Komfortegenskaber Opvaskemaskine

,

Farve Opvaskemaskine

Kurvedesign Opvaskemaskine

, ,

Mærke

Niche Opvaskemaskine

Økologi Opvaskemaskine

, ,

Optimale resultater Opvaskemaskine

Udførelse Opvaskemaskine

Wishlist 0
Continue Shopping