DanishEnglish
Tilbud

Miele integreret opvaskemaskine G 7565 SCVi XXL

17,395.00DKK 15,895.00DKK
Fuldintegreret opvaskemaskine XXL med automatisk dosering takket være AutoDos med integreret PowerDisk.
  • Innovativt design og største komfort – 3D-MultiFlex-bestikbakke
  • Meget enkel kommunikation med produktet – WiFiConn@ct
  • Bedste resultater på under en time – QuickPowerWash
  • Perfekt lys til nem opfyldning − BrilliantLight
  • Fleksibel og sikker placering – MaxiComfort-kurvedesign
SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

Verdensnyhed: AutoDos med PowerDisk

Automatisk dosering til perfekte resultater

Enestående resultater: AutoDos er verdens første automatiske dosering med integreret PowerDisk[10]. Opvaskemaskinen og det eksklusive pulvergranulat er et præcist afstemt system – doseringen sker afhængigt af programmet og på det optimale tidspunkt. Nyd friheden: En enkelt PowerDisk er nok til 20 opvaske i gennemsnit[9]. En enkelt programmering – og Miele opvaskemaskine rengør som den første helt automatisk med AutoStart.

  • 10 .  Patent: EP2850990B1, US9962062B2
  • 9 . I ECO-programmet 50 °C

3D MultiFlex-bakke[4]

Maksimal fleksibilitet

Vi har forbedret bestikbakken: Nu kan du også anbringe små servicedele som espressokopper på bestikbakken i din opvaskemaskine. 3D MultiFlex-bakken består af en sænket midterdel og to sidepaneler. Det venstre panel kan skubbes til højre for at gøre plads til langstilkede vinglas i overkurven. I den sænkede del kan du nemt placere stort bestik og små servicedele.
  • 4 . Patent: DE102008062761B3, EP2433549B1

FlexLine-kurvedesign

Intelligent kurvedesign til alle typer service

Med de mange muligheder kan du altid placere forskellige service- og bestikdele på den bedste måde. Takket være det markante og elegante greb kan kurvene trækkes sikkert ud – bekvemt fra enhver vinkel. Kopperne finder en sikker plads på FlexCare-klaphyldens knopper. Skåle placeres optimalt i den todelte, nedklappelige spirrække. Og fine vinglas? De holdes skånsomt på plads af den bløde silikonepolstring i FlexCare-glasholderen.

QuickPowerWash

Bedste opvask på under en time

Et uovervindeligt team: Det nye opvaskeprogram QuickPowerWash og de præcist afstemte UltraTabs All in 1 opnår de bedst mulige rengørings- og tørreresultater for normalt snavset service på 58 minutter, ligesom PowerDisk. De specielt udviklede tabs har en reduceret opløsningstid på kun 2-3 minutter. Dermed er rengøringseffekten virksom lige fra begyndelsen af opvaskeprogrammet.

EcoPower-teknologi

Innovativ vandføring til vandbesparende opvask

I ECO-programmet er vandforbruget reduceret med 8,9 l. Derved skal der også bruges mindre energi til at opvarme – og du profiterer af en økonomisk vaskemaskine. Vandbesparelsen opnås via et intelligent designet tilførselssystem og et nyt, super effektivt filtersystem. En ekstra isolering reducerer varmetabet og dermed energien, som er nødvendig for at opvarme vandet.

Netværk til husholdningsprodukter med Miele@home[6]
Intelligent opkobling
Med vores innovative Miele@home-system udnytter du det fulde potentiale i dine Miele-produkter og gør din hverdag endnu smartere. Alle intelligente Miele-husholdningsprodukter kan netværkstilsluttes bekvemt og sikkert. Betjeningen er enkel – både med Miele-appen, via stemmestyring eller integration i eksisterende Smart Home-løsninger. Tilkobling af dine Miele-husholdningsprodukter via din egen wi-fi-router og Miele-Cloud.
6 . Ekstra digitalt tilbud fra Miele og Cie. KG. Alle smart-anvendelser bruges med systemet Miele@home. Udvalget af funktioner kan variere med modellen og landet.

Perfect GlassCare

Skånsom rengøring af fine glas

Perfect GlassCare sikrer, at glas bliver vasket skånsomt op. Skåneprogrammet vasker op ved kun 45 °C. Vinglas anbringes stabilt i FlexCare-glasholderen med silikonepolstring. Ved programslut åbnes vaskemaskinen automatisk med den patenterede AutoOpen-tørring. Glassene tørres uden efterpolering – og er optimalt plejet med vores præcist afstemte opvaskemiddel med glasbeskyttelsesformel.

SensorDry

Optimal tørring med meget lidt energi

SensorDry sikrer perfekt og skånsom tørring. En sensor kontrollerer fyldningsmængden og måler temperaturen i hhv. opvaskebeholderen samt rumtemperaturen på installationsstedet. På basis af disse målinger tilpasses opvaskeprogrammet, fx temperaturen i afspændingsfasen. Dermed undgås kondens på møbler, et lavere energiforbrug, kortere programtid og samtidig perfekt tørring.

EcoFeedback

Altid et øje på forbruget

Vil du vaske op på en miljøbevidst måde? Vores opvaskemaskiner gør det nemt for dig: Det estimerede vand- og strømforbrug kan ses på displayet, så snart du har valgt et program. Med EcoFeedback kan du vælge den mest miljøbeskyttende variant. De faktiske forbrugsværdier kan ses i slutningen af programmet.

Halv fyldning

Tilpasset forbrug

Nu kan du også vaske små mængder op med god samvittighed: Din opvaskemaskine måler automatisk mængden af service i opvaskemaskinen i næsten alle standardprogrammer og justerer vandforbruget nøjagtigt. Med automatisk registrering af kapaciteten behøver du ikke længere vente på, at opvaskemaskinen er fyldt.

Varmtvandstilslutning

Op til 50 % energibesparelse[2]

Alle Miele-opvaskemaskiner kan tilsluttes til varmt vand på maks. 60 °C. Dermed kan strømforbruget i programmet Automatic skåne reduceres med op til 50 % og programtiden op til 10 %. I opvaskemaskinens ECO-program reduceres energiforbruget med op til 0,45 kWh.
  • 2 . I programmet Skåne

BrilliantLight[8]

Optimal oplysning gør det nemt at fylde maskinen

Når opvaskemaskinens dør åbnes, lyser de 4 Power-LED-pærer på den patenterede[8] dørstyring automatisk. De 4 Power-LED-pærer lyser hele opvaskemaskinens indre op med et klart lys. Opvaskemaskinens arbejdsområde får således en perfekt belysning, som gør det meget lettere at fylde og tømme kurvene.

Wishlist 0
Continue Shopping