DanishEnglish
Tilbud

Miele integrerbar opvaskemaskine G 7360 SCVi AutoDos

14,195.00DKK 11,995.00DKK
Fuldintegrerbar opvaskemaskine med automatisk dosering takket være AutoDos med integreret PowerDisk.
  • Innovativt design og største komfort – 3D-MultiFlex-bestikbakke
  • Meget enkel kommunikation med produktet – WiFiConn@ct
  • Bedste resultater på under en time – QuickPowerWash
  • Friskvandsopvaskemaskiner – fra 6,00 l liter i Automatic-programmet
  • Fleksibel og stabil anbringelse – ExtraComfort-kurvedesign
  • Lydniveau 43 db
  • Leveres uden køkkenfront
  • FORVENTET LEVERING ULTIMO OKTOBER

Tilgængelig på restordre

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

AutoStart

Programmeret start via app

Med AutoStart kan din opvaskemaskine programmeres via appen til at starte automatisk på forvalgte tidspunkter. Takket være AutoDos og PowerDisk er opvaskemidlet altid påfyldt, så produktet kan arbejde helt automatisk. Du skal ikke længere huske på at starte opvaskemaskinen – hverken manuelt eller via appen. Og servicet bliver altid perfekt rent med den korrekte doseringsmængde.

Verdensnyhed: AutoDos med PowerDisk

Automatisk dosering til perfekte resultater

Enestående resultater: AutoDos er verdens første automatiske dosering med integreret PowerDisk. Opvaskemaskinen og det eksklusive pulvergranulat er et præcist afstemt system – doseringen sker afhængigt af programmet og på det optimale tidspunkt. Nyd friheden: En enkelt PowerDisk er nok til 20 opvaske i gennemsnit. En enkelt programmering – og Miele opvaskemaskine rengør som den første helt automatisk med AutoStart.

3D MultiFlex-bakke

Maksimal fleksibilitet

Vi har forbedret bestikbakken: Nu kan du også anbringe små servicedele som espressokopper på bestikbakken i din opvaskemaskine. 3D MultiFlex-bakken består af en sænket midterdel og to sidepaneler. Det venstre panel kan skubbes til højre for at gøre plads til langstilkede vinglas i overkurven. I den sænkede del kan du nemt placere stort bestik og små servicedele.

FlexLine-kurvedesign

Intelligent kurvedesign til alle typer service

Med de mange muligheder kan du altid placere forskellige service- og bestikdele på den bedste måde. Takket være det markante og elegante greb kan kurvene trækkes sikkert ud – bekvemt fra enhver vinkel. Kopperne finder en sikker plads på FlexCare-klaphyldens knopper. Skåle placeres optimalt i den todelte, nedklappelige spirrække. Og fine vinglas? De holdes skånsomt på plads af den bløde silikonepolstring i FlexCare-glasholderen.

QuickPowerWash

Bedste opvask på under en time

Et uovervindeligt team: Det nye opvaskeprogram QuickPowerWash og de præcist afstemte UltraTabs opnår de bedst mulige rengørings- og tørreresultater for normalt snavset service på 58 minutter, ligesom PowerDisk. De specielt udviklede tabs har en reduceret opløsningstid på kun 2-3 minutter. Dermed er opvaskeevnen virksom lige fra begyndelsen af opvaskeprogrammet. Resultatet er rengøring i klasse A.

EcoPower-teknologi

Innovativ vandføring til vandbesparende opvask

I ECO-programmet er vandforbruget reduceret med 8,9 l. Derved skal der også bruges mindre energi til at opvarme – og du profiterer af en økonomisk vaskemaskine. Vandbesparelsen opnås via et intelligent designet tilførselssystem og et nyt, super effektivt filtersystem. En ekstra isolering reducerer varmetabet og dermed energien, som er nødvendig for at opvarme vandet.

Automatic

Universalprogrammet

Til almindeligt service: For eksempel til blandet service med normale mængder af madrester.

Fin

Til sarte servicedele

Forsigtigt og skånsomt: Programmet rengør temperaturfølsomt service med let tilsmudsning.

Intensiv 75°C

Specialisten til hårdnakkede tilsmudsninger

Maksimal rengøring: Gryder, pander m.m. bliver helt rene.

ECO

Minimalt forbrug

Virkeligt besparende: Det vand- og energibesparende program egner sig til blandet service.

SolarSpar

En ny dimension af bæredygtighed

Miele – uovertruffen bæredygtighed. Opvaskeprogrammet SolarSpar er det optimale program i husholdninger, der er udstyret med et solenergisystem, en varmepumpe eller et gas-/olievarmeanlæg, for programmet udnytter temperaturen på det foropvarmede tilløbsvand. Gennem den intelligente programstyring kan du dermed opnå et sensationelt lavt strømforbrug på 0,05 kWh pr. opvaskeforløb.

Hygiejne

Til absolut renlighed

Hygiejnisk upåklagelig: Sutteflasker, skærebrætter osv. bliver bakteriefrie og særligt rene. Certificeret af Institut für Angewandte Forschung GmbH.

Maskinrengøring

Sikrer et hygiejnisk indeklima

Helt efter behov: Dette program sikrer en effektiv grundrengøring af opvaskemaskinen.

Ekstra tørt

Perfekte resultater for glas og plastdele

Med den forlængede tørrefase og øget temperatur i klarskyllet bliver alt perfekt tørret, selv glas og plastikdele.

Ekspres

Halv programtid

Når det skal gå stærkt: Afkort programtiden med op til 50 %.

IntenseZone

Til effektiv rengøring i underkurven

Kraftig men skånsom: Dette tilvalg til effektiv rengøring i underkurven, kan om ønsket aktiveres.

AutoOpen-tørring

Til tørt service

Perfekt tørring: Ved programslut åbnes døren på opvaskemaskinen automatisk.

Perfect GlassCare

Skånsom rengøring af fine glas

Perfect GlassCare sikrer, at glas bliver vasket skånsomt op. Skåneprogrammet vasker op ved kun 45 °C. Vinglas anbringes stabilt i FlexCare-glasholderen med silikonepolstring. Ved programslut åbnes vaskemaskinen automatisk med den patenterede AutoOpen-tørring. Glassene tørres uden efterpolering – og er optimalt plejet med vores præcist afstemte opvaskemiddel med glasbeskyttelsesformel.

ComfortClose

Et dørkoncept, der kan det hele

Nyd, at dørene er særligt lette at åbne og lukke. Døren bliver stående i enhver position.

SensorDry

Optimal tørring med meget lidt energi

SensorDry sikrer perfekt og skånsom tørring. En sensor kontrollerer fyldningsmængden og måler temperaturen i hhv. opvaskebeholderen samt rumtemperaturen på installationsstedet. På basis af disse målinger tilpasses opvaskeprogrammet, fx temperaturen i afspændingsfasen. Dermed undgås kondens på møbler, et lavere energiforbrug, kortere programtid og samtidig perfekt tørring.

EcoFeedback

Altid et øje på forbruget

Vil du vaske op på en miljøbevidst måde? Vores opvaskemaskiner gør det nemt for dig: Det estimerede vand- og strømforbrug kan ses på displayet, så snart du har valgt et program. Med EcoFeedback kan du vælge den mest miljøbeskyttende variant. De faktiske forbrugsværdier kan ses i slutningen af programmet.

Friskvandsopvaskemaskiner

Den mest økonomiske Miele opvaskemaskine nogensinde

Miele opvaskemaskiner rengør udelukkende med frisk vand og i Automatic-programmet med et vandforbrug fra kun 6 liter – meget mindre end ved manuel opvask. Miele har reduceret vandforbruget med 85 % i løbet af de seneste 30 år. Også energiforbruget falder til rekordlave værdier: Med ECO-programmet har Miele opvaskemaskiner et energiforbrug på kun 0,67 kWh.

Halv fyldning

Tilpasset forbrug

Nu kan du også vaske små mængder op med god samvittighed: Din opvaskemaskine måler automatisk mængden af service i opvaskemaskinen i næsten alle standardprogrammer og justerer vandforbruget nøjagtigt. Med automatisk registrering af kapaciteten behøver du ikke længere vente på, at opvaskemaskinen er fyldt.

Varmtvandstilslutning

Op til 50 % energibesparelse

Alle Miele opvaskemaskiner kan tilsluttes til varmt vand på maks. 65 °C. Dermed kan strømforbruget i programmet Automatic skåne reduceres med op til 50 % og programtiden op til 10 %. Energiforbruget falder i opvaskemaskinens ECO-program med op til 0,45 kWh.

Vandbeskyttelsesgaranti

Sikret ved vandskader

Garanteret sikkerhed: Til beskyttelse mod vandskader er alle Miele opvaskemaskiner udstyret med Waterproof-systemet. Hvis der skulle opstå en defekt på dette , er du sikret mod evt. følgeskader – og det i 20 år. Vi påtager os omkostningerne for opståede følgeskader iht. vandbeskyttelsesgarantien. Garantien forudsætter en fagligt korrekt installation.

Bedste lydniveau

Lydsvag opvaskemaskine

Nyd freden: Vores opvaskemaskine arbejder ved lavt støjniveau fra 41 dB(A)(afhænger af model) specielt lydsvagt – og er dermed betydeligt mere lydsvag end en normal samtale. De sædvanligt optimale resultater kan du fortsat glæde dig over..br

Downloads
Wishlist 0
Continue Shopping

Forventet på lager 17/3-2021