DanishEnglish
Tilbud

Miele induktionsplade KM7201FR

8,495.00DKK 7,495.00DKK
Induktionskogeplade med 4 runde kogezoner til en attraktiv pris
  • Meget korte opkogstider – TwinBooster
  • Enkel betjening – EasySelect 
  • 574 mmmm bred og ramme i rustfrit stål til indbygning oven på bordpladen
  • 4 runde kogezoner i forskellige størrelser
SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

Frakobling ved manglende kogegrej

En god sikkerhed

Når der ikke er noget kogegrej på en tændt kogezone på induktionskogepladen, eller gryden ikke er egnet til induktion, bliver energitilførslen afbrudt eller slet ikke skabt i første omgang.

Restvarmeindikator

Sikkerhed

På Mieles kogeplader findes der for hver enkelt kogezone en restvarmeindikator. Den minder om, at du ikke skal berøre den varme kogezone eller sætte varmefølsomme ting på den. På den anden side kan du udnytte restvarmen og dermed spare på strømmen.

Sikkerhedsafbryder

Maksimal sikkerhed

For hvert enkelt varmetrin er der angivet en maksimal driftstid. Hvis en kogezone opvarmes i usædvanlig lang tid på det samme varmetrin, slukker den automatisk.

Lås og børnesikring

Sikkerhed for alle

Låsefunktionen forhindrer, at det valgte varmetrin ændres ved et uheld under tilberedningen. Børnesikringen beskytter derimod mod utilsigtet indstilling og mod, at andre ændrer indstillingerne. Denne funktion kan aktiveres, når kogepladen er slukket.

Overopvarmningsbeskyttelse og fejlovervågning

Sikrer lang levetid for produkterne

Hver enkelt kogezone er udstyret med en overopvarmningsbeskyttelse. Den afbryder automatisk opvarmning af kogezonen ved ekstrem belastning, inden glaskeramikken eller andre komponenter bliver overopvarmet. Hvis der ligger ting eller væske på betjeningsoverfladen, slukkes kogezonen også automatisk. Så du er altid beskyttet mod en uønsket indstilling af varmetrinnet.

Recall-funktion

Afbrydelse ved en fejl er intet problem

Du har ved en fejl slukket kogepladen og opdager det med det samme. Hvis du i løbet af 10 sekunder tænder den igen, er alle effekttrin og tidsindstillinger, som du har angivet tidligere, som de var før. Du kan fortsætte madlavningen uden problemer.

Stop&Go

Ekstra sikkerhed

Ringer det på døren? Med Stop&Go-funktionen kan alle kogezoner med et enkelt tryk på en knap reduceres til varmetrin 1. Så kan du gå fra kogepladen i en kort periode, uden at noget koger over eller brænder på. Når du vender tilbage til kogepladen, trykker du blot på tasten en gang til, så bliver de tidligere indstillede varmetrin aktiveret igen.

Timer

Gør madlavningen nemmere

Timeren på kogepladen hjælper dig med at få en lidt mere afslappet hverdag. Afhængigt af model kan du fx indstille en tilberedningstid for dine kogezoner, hvorefter de automatisk slukkes, eller bruge minuturet helt uafhængigt af kogepladefunktionen.

Fleksibel kogeplade

Praktisk i hverdagen

Mieles kogeplader har kogezoner eller brændere i forskellige størrelser og former. På den måde kan du udnytte gryder og pander i alle former og størrelser optimalt. Mange kogeplader giver dig desuden fremragende muligheder for udvidede zoner.

Opkogsautomatik

Sparer ikke kun på energien

Opkogsautomatikken regulerer automatisk det høje start-varmetrin til hurtig opvarmning ned til reduceret varme til videre tilberedning. På den måde kan du ikke længere glemme at skrue ned for varmen, og maden brænder således ikke på. Sparer desuden energi.

Individuelle indstillingsmuligheder

Efter behov

Kogepladens grundindstillinger kan nemt tilpasses individuelt. Reaktionshastigheden for sensorerne kan fx ændres.

Glaskeramik, der er let at rengøre

En ægte lettelse

Den glaskeramiske overflade er meget nem at gøre ren. Med den glatte overflade er det nemt og hurtigt at fjerne pletter og andre tilsmudsninger. Det er særligt nemt med induktionskogeplader, fordi overfladen her er forholdsvis kølig, så der knap nok kan brænde noget fast.

Effektivitet og sikkerhed

Varmen bliver der, hvor der er brug for den.

Ved opvarmning med induktion er varmen kun dér, hvor der er brug for den: i grydebunden. Madlavning med induktion er meget effektiv, idet der ikke går nogen varme tabt. Og den er meget sikker, idet den glaskeramiske overflade forbliver forholdsvis kølig.

Registrering af gryde/grydestørrelse

Bedst mulig udnyttelse af energien

​​​På induktionskogeplader registreres størrelsen på kogegrejet inden for de markerede kogezoner, og energien afgives kun på den flade. På den måde bliver energien udnyttet bedst muligt.

Varmholdning

Så du kan foretage dig med noget andet

Med denne funktion kan du holde retter varme på en optimal måde – uanset mængden. Med den intelligente overvågning af grydens temperatur bliver maden opvarmet til serveringstemperatur, uden at den brænder på. Så kan du koncentrere dig om at tilberede resten af menuen.

Yderligere information
Størrelse kogeplade

Type kogeplade

Mærke

Designvariant Kogeplade

Komfortegenskaber Kogeplade

, , ,

Produktbredder Kogeplade

Udførelse Kogeplade

Resultater Kogeplade

,

Wishlist 0
Continue Shopping