DanishEnglish
Tilbud

Miele induktions plade KM 7575 FL

16,995.00DKK 15,995.00DKK
Induktionskogeplade med 6 PowerFlex-kogeområder til maksimal effekt
  • Intuitivt, hurtigt valg via talrækker – SmartSelect
  • Kommunikation med emhætten – automatikfunktionen Con@ctivity
  • 800 mm bred til indbygning oven på eller i plan med bordpladen
  • Meget korte opkogstider – TwinBooster
  • 6  kogezoner inkl. 1 effektfuldt PowerFlex-kogeområde
SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

Con@ctivity 3.0

Intelligent styring

Du kan koncentrere dig om madlavningen: Med Con@ctivity 3.0 gør din emhætte automatisk det, du har brug for. Når kogepladen slukkes, reagerer emhætten automatisk. Sugeeffekten tilpasses automatisk til den aktuelle tilberedning – og sørger således for et behageligt rumklima. Produkterne kommunikerer nemlig med hinanden via wi-fi. Med Con@ctivity 3.0 integrerer du emhætte og kogeplade i Miele@home.

Sikkerhedsfunktioner

Ekstra sikkerhed

Altid maksimal sikkerhed: Låsen beskytter mod ikke tilladt eller utilsigtet brug af produktet. Hvis en kogezone opvarmes i usædvanlig lang tid på det samme effekttrin, eller hvis der ikke er nogen gryde placeret på zonen, slukkes den automatisk. Indikatoren for restvarme er også en stor hjælp: Den minder dig om ikke at røre ved den varme kogezone.

.

Permanent gryderegistrering

Sæt gryden på kogepladen, og start tilberedningen

Du skal kun tænde for selve kogepladen – hvis der allerede findes kogegrej på en kogezone, aktiveres det tilhørende betjeningselement automatisk. Det er ikke længere nødvendigt at tænde de enkelte kogezoner manuelt. Desuden registreres også gryden eller pandens størrelse automatisk – hvilket giver en særdeles effektiv udnyttelse af energien.

TwinBooster

Power-funktion til hurtig opvarmning

Til særlig hurtig tilberedning: Med den eksklusive Miele TwinBooster-funktion kan du samle effekten fra to kogezoner i en enkelt zone. Du kan også fordele induktionseffekten individuelt – og opnå endnu mere fleksibel tilberedning.

Komfortable ekstrafunktioner

Et plus for komforten

Tilberedning med større komfort: Med Stop & Go-funktionen kan du med ét tryk på en tast sætte alle kogezoner på effekttrin 1 – og lade kogepladen være uden opsyn i et øjeblik. Takket være varmholdningsautomatikken bevarer dine retter den passende serveringstemperatur. Endnu et plus: Når du indstiller timeren, slukkes kogezonen automatisk efter den indstillede tid. Recall-funktionen sørger for, at dine indstillinger huskes i 10 sekunder.

Yderligere information
Designvariant Kogeplade

Komfortegenskaber Kogeplade

, , , , , , , ,

Mærke

Produktbredder Kogeplade

Resultater Kogeplade

, , ,

Størrelse kogeplade

Type kogeplade

Udførelse Kogeplade

Downloads
Wishlist 0
Continue Shopping

KØB NU OG BETAL OVER 10 ELLER 20 GANGE

HELT GRATIS

INGEN GEBYRER INGEN RENTER

BETAL LÅNET UD NÅR DU VIL