Miele indbygnings kaffemaskine CVA6401 clst

22,545.00DKK
Espressomaskine til indbygning Til hele bønner og med OneTouch for Two-tilberedning til perfekt kaffenydelse.
  • Perfekte resultater og en intensiv kaffearoma – AromaticSystem
  • Fuldautomatisk perfektion – OneTouch for Two
  • Innovativt og komfortabelt mælkesystem – EasyClick-mælkesystemet
  • Nem rengøring til pleje og vedligeholdelse – rengøringsprogrammer
  • Patenteret dørsystem til komplet åbning af front – ComfortDoor
SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

OneTouch og OneTouch for Two Alle Mieles espressomaskiner med bønnesystem er udstyret med både den kendte funktion OneTouch og den nye funktion OneTouch for Two. Funktionen gør, at du kan brygge to kopper kaffe med ét enkelt tryk på knappen, og I har dermed mere tid til den nybryggede nydelse.

CupSensor CupSensor gør håndteringen af din Miele espressomaskine lettere. Maskinen måler højden på din kaffekop og placerer kaffeudløbet i den korrekte position alt i mellem 8 – 16 cm. På den måde undgår du sprøjt, og du får den mest optimale kaffetemperatur. Når koppen er fyldt op flyttes kaffeudløbet automatisk 1 cm op, så du uden problemer kan få din kaffe.

C Touch Din Miele espressomaskine er nem og let forståelig at betjene med det praktiske C-Touch-Display, som har selvforklarende tekst. Blot med få tryk har du din yndlingsdrik og med nogle funktioner er det kun nødvendigt med en enkelt berøring.

Automatisk skylning af mælkeslangen For at opretholde det højeste hygiejneniveau, starter skylningen af alle komponenter til mælk efter hver brygning af en kaffespecialitet med mælk. Dette sker automatisk med vand fra vandbeholderen.

EasyClick – mælkesystem (kun indbygning) Mieles EasyClick funktion gør det nemmere for dig at montere og afmontere mælkesystemet, som ganske let klikkes enkelt på plads på forsiden. Desuden er mælkebeholderen fremstillet af kvalitetsglas, som letter rengøringen samtidig med at du tydeligt kan se og kontrollere mængden i beholderen.

Comfort Door (kun indbygning) Med Comfort Door er det slut med bekymring om rengøring af din indbygningsespressomaskine. Du kan nemt og bekvemt få adgang til bønnebeholder, vandbeholder, affaldsbeholder og afdrypningsbakke ved at åbne hele fronten. Den patenterede Comfort Door løsning findes kun hos Miele.

Design

PureLine ContourLine Farve Rustfrit stål/CleanSteel Display DirectSensor

Kaffespecialiteter

Espresso Kaffe Cappuccino Dobbelt kaffe Latte macchiato Caffè latte Varmt vand Varm mælk Mælkeskum

Fordele

One-Touch-tilberedning OneTouch for Two-tilberedning Brygning af formalet kaffe muligt (op til to sorter) Aromabevarende maleenhed Programmerbare brugerprofiler 10 Indstillelig malegrad Programmerbar malemængde Programmerbar vandmængde Programmerbar vandtemperatur Programmerbar mælkemængde Programmerbar mælkeskumsmængde Programmerbar forbrygning Kaffekandefunktion

Betjeningskomfort

Individuelt sprogvalg Visning af dato Visning af klokkeslæt Trinløs højdejustering af kaffeudløb i cm 8,3 ComfortDoor BrilliantLight Skjult dørgreb Let tilgængelig forsyningsbeholder Aftagelig bønnebeholder Kaffebønnebeholderens kapacitet i g 500 Vandbeholderens rumfang i l. 2,3 Affaldsbeholderens rumfang i stk. 15 Programmerbar starttid Programmerbar sluktid Programmerbar stand-by-tid Urhukommelse i timer. 200

Downloads
Tilbehør

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.