Tilbud

Liebherr side by side køl & frys SBSbs 8673

41,999.00DKK 31,999.00DKK
Energieffektivitetsklasse A+++ / A+++
0°-rum BioFresh
Udvendige mål (H/B/D) 185 / 121,0 / 66,5 cm
Rumindhold 629 l
SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

Kategori

BluPerformance

Med en større nettovolumen, besparende og energieffektiv drift, støjsvag og komfortabel håndtering og et stilrent design sætter Liebherr BluPerformance-modellerne nye standarder inden for køl-/frys.

BioFresh

BioFresh garanterer det perfekte klima for en lang friskhed. Ved en temperatur lige over 0 °C og den ideelle luftfugtighed beholder frugt og grøntsager, kød og fisk deres vigtige vitaminer.

IceMaker med fast vandtilslutning

Med IceMaker med fast vandtilslutning er der altid isterninger til rådighed i bedste kvalitet.

Håndtag med integreret åbningsmekanisme

De elegante og robuste håndtag med integreret åbningsmekanisme sørger for, at døren åbnes nemt og bekvemt.

PowerCooling

Det højeffektive PowerCooling-system sikrer, at friske madvarer hurtigt køles samt at temperaturen holdes jævnt i hele skabet. Liebherrs FreshAir aktive kulfilter er integreret i blæseren, og renser hermed den recirkulerede luft og opfanger samtidigt dårlige lugte for at sikre optimal luftkvalitet. Når filtret skal udskiftes, indikeres dettes på kontrolpanelet.

SmartSteel sørger for, at fedtfingre ikke ses så tydeligt. På grund af specialbehandlingen af det rustfrie stål er SmartSteel-overflader særligt lette at rengøre og bliver ikke ridset så let.

Den integrerede SoftSystem-mekanisme sørger for en kontrolleret lukning af døren, selv når døren er fuldt belastet. Dette sikrer en forsigtig lukning, samt forhindrer flasker og madvarer i at falde ud af døren ved døråbning-/lukning.

SuperCool-funktionen sænker temperaturen i køleskabet til +2 °C i op til 12 timer – ideelt til hurtig afkøling af friske fødevarer.

Med SuperFrost-funktionen sikres en hurtig og energibesparende indfrysning af friske fødevarer. Temperaturen sænkes til -32 °C, hvorved de vigtige vitaminer bevares, og allerede frosne varer får en kuldereserve. Så snart indfrysningen er afsluttet, skifter SuperFrost-funktionen (efter maksimalt 65 timer) automatisk tilbage til normal drift.

Den udskiftelige dørtætning understøtter den sikre opbevaring af fødevarerne. De passer optisk til den pågældende dør- eller kabinetfarve og er nemme at sætte i, at rengøre eller udskifte og bidrager dermed til en perfekt hygiejne.

En innovativ og enestående udstyrsdetalje er den fleksible flaske- og opbevaringshylde. Hylden kan enten bruges som traditionel opbevaringshylde eller som praktisk opbevarng af flasker.

Fryseskuffer og hylder kan tages ud efter behov. Det er sådan, det praktiske system, VarioSpace, virker. Herved kan selv de største kager opbevares i fryseskabet.

Modelidentifikation SBSbs 8673-20
Kategori køle/fryseapparat til husholdningsbrug (1) –
Energieffektivitetsklasse
A+++ (bedste klasse) til D (dårligste klasse)
A+++ / A+++
Energiforbrug (2) 255 kWh/a
Kapacitet, fryseboks ialt 367 l
heraf køleskuffe 133 l
heraf rum til vinkøling –
heraf kælderrum –
heraf skuffe til friske fødevarer 234 l
Rumindhold, fryser 262 l
Antal flasker i alt (3) –
Stjernemarkering (4) 4
Designtemperatur for “andet rum” (5) –
Laveste opbevaringstemperatur vinhylde –
Frostfri ●
Opbevaringstid i tilfælde af forstyrrelse 20 h
Frysekapacitet på 24 timer (6) 18 kg
Klimaklasse (7) SN-T
Luftlydemission 38 dB(A) re 1 pW
Konstruktion Fritstående apparat

Yderligere information
Energiklasse

Color

Fritstående produkthøjde

Fritstående produktbredde

Mærke