DanishEnglish
Tilbud

GRAM vaskemaskine WDE 51814-90

5,499.00DKK 4,499.00DKK

Vaskemaskine i hvid, vaskekapacitet 8 kg. Display med tidsforskudt start og resttidsvisning samt anti-allergi funktion.

  • Engergiklasse A+++
  • Vaskekapacitet 8 kg
  • 15 programmer, bl.a. sport og uldvask
  • Mål HxBxD: 84,5×59,7×55,7 cm
SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

Bedste energiklasse

Innovative løsninger i vaskemaskinen sikrer en optimal udnyttelse af både vand- og energiforbrug. Det placerer vaskemaskinen  i energiklasse A+++ og giver dig en ekstra besparelse på elregningen.

Ekstra stor kapacitet

En vaskemaskine, som kan rumme 8 kg tøj ad gangen er velegnet til dig, som har behov for at vaske større mængder af pladskrævende tekstiler, f.eks. badelagener, tæpper og sengelinned.

God centrifugeringsevne

Med en centrifugeringshastighed på 1400 omdrejninger i minutttet efterlades tøjet med en lav restfugtighed, som betyder, at tøjet tørrer hurtigt, uanset om du vælger at hænge tøjet til tørre eller at tørre det i en tørretumbler.

Hurtig vask af sportstøj

Til dig, der dyrker meget sport, er en vaskemaskine med sportsprogram en god løsning. Programmet har en kortere vasketid og vasker ved en lavere temperatur.

Specialprogram til uldtøj

Med specialprogrammet uldvask kan du vaske både uldtøj og sarte tekstiler i vaskemaskinen. Det er nemt, og det sparer både energi og vand.

QuickWash

QuickWash er et meget kort program, som især er velegnet til vask af tøj, som blot skal friskes op.

Anti-allergi funktion

Vaskemaskinen har en anti-allergi funktion, hvor tøjet skylles en ekstra gang, og sæberester fjernes mere effektivt. Denne funktion er især velegnet til familier med helt små børn, eller for dig med den ekstra sarte hud.

Stor lugeåbning

Den ekstra store lugeåbning gør det nemt både at fylde og tømme vaskemaskinen.

Skånsom vask

Overfladestrukturen i Pearl Drum gør, at tøjet glider lettere rundt i tromlen. Resultatet er en ekstra skånsom vask og mindre slitage på dit tøj. Du slipper også for at evt. fremmedlegemer som f.eks. hårnåle ødelægger din vaskemaskine.

Stille vask og lang levetid

En vaskemaskine, som er udstyret med en med kulfri motor bruger mindre energi og har en længere levetid, da motoren er meget robust og kan klare høje centrifugeringshastigheder. Desuden er en kulfri motor ekstra støjsvag.

Yderligere information
Energiklasse

Mærke

Kapacitet

Du kunne også være interesseret i...


Wishlist 0
Continue Shopping