GRAM opvaskemaskine OM 6640-90 RT X/1 Meget støjsvag

4,995.00DKK

Opvaskemaskine med plads til 15 kuverter, 10 programmer og bestikbakke flex øverst. MixWash+ for individuel opvask på samme tid.

  • Energiklasse A+++
  • Kapacitet 15 kuverter
  • Lydniveau 39 dB(A)
  • 3 automatikprogrammer
  • Indbygningsmål HxBxD: 82-92x60x57 cm

Beskrivelse

AquaStop

AquaStop forhindrer, at der opstår vandskade som følge af utætheder i maskinen eller brud på tilløbsslangen.

Fleksibel indretning

Den øverste kurv kan med et snuptag justeres i højden – også selvom kurven er fuld. Dermed får du pladsen, hvor du har brug for det. I den nederste kurv kan tallerkenrækkerne lægges ned, hvis du hellere vil bruge pladsen til store fade og gryder.

Funktionel bestikbakke

Bestikbakken øverst giver dig ekstra plads i underkurven. Og da bestikket ligger adskilt, bliver det mere rent og uden ridser. Bakken kan skubbes sammen, så der bliver plads til høje glas i den mellemste kurv.

Lavt lydniveau

GRAM low noise opvaskemaskiner er ideelle til åbne køkkener eller køkken/alrum, da lydnveauet er meget lavt.

Quick&Clean

Vælg Quick&Clean programmet, når servicet har fået lov til at stå f.eks. en dag. Med Quick&Clean programmet klares opvasken på under en time og med høj vasketemperatur.

TurboDrying

TurboDrying er et aktivt tørresystem, hvor en blæser øger luftcirkulationen i maskinen. Det sikrer dig et flot og skinnende opvaskeresultat. Det betyder også, at servicet har normal temperatur, når du er klar til at tømme den.

TouchControl

TouchControl betjening gør det nemt for dig at foretage dine valg. Det sker med en enkel berøring af symbolerne i displayet. Her kan du også efterfølgende se dine valg.

Individuel opvask

Med MixWashPlus programmet kan du vaske sarte glas med lavt spuletryk og ekstra snavsede gryder med højt spuletryk på samme tid.

JetWash for hurtig opvask

Programmet er især velegnet, hvis du f.eks. skal bruge de samme tallerkner  flere gange under en middag. Med JetWash programmet vaskes dit  service af ved en lav temperatur på blot 14 minutter.

Godt overblik med LED lys

Den indvendige LED belysning gør det endnu nemmere for dig at fylde og tømme maskinen. Lyset tændes automatisk, når lågen åbnes.

Inverter motor

Inverter motor sikrer en meget lydsvag opvaskemaskine. Desuden bruger den langt mindre energi. Det skyldes bl.a. et variabelt spuletryk, som kan reducere vandforbruget, uden at det går ud over opvaskekvaliteten.

Hygiejne Function

Hygiejnefunktionen er især velegnet til opvask af f.eks. sutteflasker, da den høje temperatur effektivt fjerner lugt og forhindrer bakterievækst. Desuden tilføjes en ekstra skylning ved høj temperatur til opvasken.

Yderligere information

Farve

Energiklasse

Mærke

Titel

Go to Top