GRAM opvaskemaskine OM 6340-90 RT/1 Meget lydsvag

4,499.00kr.

Opvaskemaskine til underbygning. Plads til 15 kuverter og med bestikbakke flex øverst. 8 programmer, Multitab-funktion og Aqua-Stop.

    • Energiklasse D
    • Kapacitet 15 kuverter
    • Lydniveau 41 dB(A)
    • 2 automatikprogrammer
    • Indbygningsmål HxBxD: 82-92x60x57 cm

Beskrivelse

 

AquaStop

AquaStop forhindrer, at der opstår vandskade som følge af utætheder i maskinen eller brud på tilløbsslangen.

 

Fleksibel indretning

Den øverste kurv kan med et snuptag justeres i højden – også selvom kurven er fuld. Dermed får du pladsen, hvor du har brug for det. I den nederste kurv kan tallerkenrækkerne lægges ned, hvis du hellere vil bruge pladsen til store fade og gryder.

 

Funktionel bestikbakke

Bestikbakken øverst giver dig ekstra plads i underkurven. Og da bestikket ligger adskilt, bliver det mere rent og uden ridser. Bakken kan skubbes sammen, så der bliver plads til høje glas i den mellemste kurv.

 

Lavt lydniveau

GRAM low noise opvaskemaskiner er ideelle til åbne køkkener eller køkken/alrum, da lydnveauet er meget lavt.

 

Quick&Clean

Vælg Quick&Clean programmet, når servicet har fået lov til at stå f.eks. en dag. Med Quick&Clean programmet klares opvasken på under en time og med høj vasketemperatur.

 

TurboDrying

TurboDrying er et aktivt tørresystem, hvor en blæser øger luftcirkulationen i maskinen. Det sikrer dig et flot og skinnende opvaskeresultat. Det betyder også, at servicet har normal temperatur, når du er klar til at tømme den.

 

Valgfrie programmer

Med op til 3 automatikprogrammer kan opvasken blive både nem og individuel. Du kan vælge mellem skåneprogrogram, normalprogram og intensivprogram. Maskinen vil i alle tilfælde selv tilpasse forbrug af vand, energi og tid til den aktuelle tilsmudsgrad.

 

JetWash for hurtig opvask

Programmet er især velegnet, hvis du f.eks. skal bruge de samme tallerkner  flere gange under en middag. Med JetWash programmet vaskes dit  service af ved en lav temperatur på blot 14 minutter.

 

Inverter motor

Inverter motor sikrer en meget lydsvag opvaskemaskine. Desuden bruger den langt mindre energi. Det skyldes bl.a. et variabelt spuletryk, som kan reducere vandforbruget, uden at det går ud over opvaskekvaliteten.

 

SE PRODUKT BLAD

 

BRUGSANVISNING

 

SE ENERGI MÆRKE

 

Yderligere information

Farve

Energiklasse

Mærke

Titel

Go to Top