E

GRAM opvaskemaskine OM 6330-90 RT/1

3,995.00kr.

Opvaskemaskine i hvid til underbygning. Med plads til 15 kuverter og bestikbakke øverst. 8 programmer, Multitab-funktion og Aqua-Stop.

  • Energiklasse A++
  • Kapacitet 15 kuverter
  • Lydniveau 45 dB(A)
  • 3 automatikprogrammer
  • Indbygningsmål HxBxD: 82-92x60x57 cm
  • Produktdatablad

Beskrivelse

 

AquaStop

AquaStop forhindrer, at der opstår vandskade som følge af utætheder i maskinen eller brud på tilløbsslangen.

 

Fleksibel indretning

Den øverste kurv kan med et snuptag justeres i højden – også selvom kurven er fuld. Dermed får du pladsen, hvor du har brug for det. I den nederste kurv kan tallerkenrækkerne lægges ned, hvis du hellere vil bruge pladsen til store fade og gryder.

 

Funktionel bestikbakke

Bestikbakken øverst giver dig ekstra plads i underkurven. Og da bestikket ligger adskilt, bliver det mere rent og uden ridser. Bakken kan deles og evt. tages ud, så der bliver plads til høje glas i den mellemste kurv.

 

Lavt lydniveau

GRAM low noise opvaskemaskiner er ideelle til åbne køkkener eller køkken/alrum, da lydnveauet er meget lavt.

 

Quick&Clean

Vælg Quick&Clean programmet, når servicet har fået lov til at stå f.eks. en dag. Med Quick&Clean programmet klares opvasken på under en time og med høj vasketemperatur.

 

TurboDrying

TurboDrying er et aktivt tørresystem, hvor en blæser øger luftcirkulationen i maskinen. Det sikrer dig et flot og skinnende opvaskeresultat. Det betyder også, at servicet har normal temperatur, når du er klar til at tømme den.

 

Valgfrie programmer

Med op til 3 automatikprogrammer kan opvasken blive både nem og individuel. Du kan vælge mellem skåneprogrogram, normalprogram og intensivprogram. Maskinen vil i alle tilfælde selv tilpasse forbrug af vand, energi og tid til den aktuelle tilsmudsgrad.

 

Hygiejne Function

Hygiejnefunktionen er især velegnet til opvask af f.eks. sutteflasker, da den høje temperatur effektivt fjerner lugt og forhindrer bakterievækst. Desuden tilføjes en ekstra skylning ved høj temperatur til opvasken.

 

SE PRODUKT BLAD

 

BRUGSANVISNING

 

SE ENERGI MÆRKE

 

Yderligere information

Farve

Energiklasse

Mærke

Titel

Go to Top