DanishEnglish

Electrolux vaskemaskine EW2F3048R6

4,790.00DKK

Energiklasse A+++ vaskemaskine med TimeCare, og programmer der kan forkortes, og som passer perfekt til de daglige små vaske samt mulighed for udskudt start. AutoSense justrere selv vand, energiforbrug og vasketid efter fyldningen for skånsom pleje. Maskinen har en kapacitet på op til 8 kg.

 

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

Mindre tid på vask, mere tid til dig selv

 

TimeCare-vaskemaskinen med TimeManager-funktion tilpasser vaskeprogrammerne til dig. Vælg TimeManager-funktionen, og forkort programmet op til fire gange. Sikrer fantastiske vaskeresultater, når det passer dig.

AutoSense for automatiske justeringer af vaskeprogrammer

AutoSense-funktionen tilpasser sig dine behov for fortræffelig tøjpleje. Denne funktion tilpasser vasketiden samt vand- og energiforbruget efter mængden af vasketøj. For komplet tøjpleje uden ressourcespild.

Skånsom tromle for skånsom tøjpleje

 

Den skånsomme tromle er designet til at håndtere dit tøj med fuld nænsomhed. Skånsomme vandstråler løfter og beskytter vasketøjet under vask, mens det specielle tromlemønster forhindrer tøjet i at blive skadet eller ødelagt under centrifugering.

Vasketøj, der er klart, når du ønsker det, med Udskudt start

 

Udskudt start-funktionen vasker tøjet, når det passer dig. Du kan udsætte vaskeprogrammets starttid, så tøjet ikke skal ligge i tromlen i timevis. Nu er vasketøjet klart, når du skal bruge det.

Skift indstillinger med intuitiv fingertouch-betjening

 

Nyd den intuitive kontrol over din vaskemaskine med fingertouch-betjeningen. Få nemt styr på indstillinger, og start vasken med blot ét tryk på en knap.

Ingen filterrengøring nødvendig med AutoClean

AutoClean systemet filtrerer partikler fra i vaskeprocessen og samler de små ting i lugens gummibælg. Den er endda selvrensende*, hvilket betyder mindre tid på vedligeholdelse og mere tid til dig selv. *Normal husholdning. Læs brugsanvisningen for opnåelse af bedst vedligeholdelse.

Yderligere information
Energiklasse

Kapacitet

Mærke

Wishlist 0
Continue Shopping