DanishEnglish
Tilbud

Electrolux vaskemaskine 7kg EW2F3047R3

4,295.00DKK 3,495.00DKK

Energirigtig A+++ basis vaskemaskine med TimeCare system, der har programmer, der kan forkortes, og som passer perfekt til de daglige små vaske samt mulighed for udskudt start. Maskinen har en kapacitet på op til 7 kg. AutoSense vurdere selv vasketid, vand og energiforbrug efter fyldemængden for skånsom pleje.

 

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

Hurtigere vask uden kompromis

TimeCare-vaskemaskinen tilbyder korte programmer, som er perfekte til de daglige vaske, små mængder vasketøj og travle dage. Med Quick-funktionen afkorter du automatisk et program med op til 50% for korte vaske og fantastiske resultater, uden at gå på kompromis.

AutoSense for automatiske justeringer af vaskeprogrammer

AutoSense-funktionen tilpasser sig dine behov for fortræffelig tøjpleje. Denne funktion tilpasser vasketiden samt vand- og energiforbruget efter mængden af vasketøj. For komplet tøjpleje uden ressourcespild.

Skånsom tromle for skånsom tøjpleje

Den skånsomme tromle er designet til at håndtere dit tøj med fuld nænsomhed. Skånsomme vandstråler løfter og beskytter vasketøjet under vask, mens det specielle tromlemønster forhindrer tøjet i at blive skadet eller ødelagt under centrifugering.

Vasketøj, der er klart, når du ønsker det, med Udskudt start

Udskudt start-funktionen vasker tøjet, når det passer dig. Du kan udsætte vaskeprogrammets starttid, så tøjet ikke skal ligge i tromlen i timevis. Nu er vasketøjet klart, når du skal bruge det.

Skift indstillinger med intuitiv fingertouch-betjening

Nyd den intuitive kontrol over din vaskemaskine med fingertouch-betjeningen. Få nemt styr på indstillinger, og start vasken med blot ét tryk på en knap.

Ingen filterrengøring nødvendig med AutoClean

AutoClean systemet filtrerer partikler fra i vaskeprocessen og samler de små ting i lugens gummibælg. Den er endda selvrensende*, hvilket betyder mindre tid på vedligeholdelse og mere tid til dig selv. *Normal husholdning. Læs brugsanvisningen for opnåelse af bedst vedligeholdelse.

Yderligere information
Energiklasse

Mærke

Kapacitet

Wishlist 0
Continue Shopping

Vi holder åbent i butikken som vi plejer

Vi leverer og monterer stadig dine nye hvidevarer indenfor kort tid

Vi må bede vores kunder om at holde afstand til vores butiks ansatte og vores chauffører for alles sikkerhed skyld

Overvej om dit ærinde kan klares via tlf. eller benyt vores hjemmeside og chat

Vi håber for forståelse så vi alle kan forblive friske