Tilbud

Electrolux vaske/tørremaskine EW7W5268E5

7,395.00DKK 5,995.00DKK

Kvalitets vaske-/tørremaskine med kapacitet op til 8 kg vask og 4 kg tør. Maskinens DualCare system sikrer både at tøjet vaskes ved optimal temperatur, tromlebevægelser og kan indstilles til at vaske og tørre i én og samme proces. Til dagligdagens små fyldninger kan NonStop 60 min. programmet, der vasker og tørrer 1 kg tøj, anbefales. Vaskemaskinen har desuden damp og både vask og tør er Woolmark Blue certificeret, så maskinen både er i stand til at genopfriske tøj samt vaske og tørre sarte tekstiler som uld.

Dit tøj, vasket og tørret på en gang
PerfectCare 700 vaske-tørremaskinen rengør dit tøj i ét tørt-til-tørt-program. DualCare registrerer stoftype og fyldningens vægt og justerer temperatur og tromlebevægelse. Dette sikrer, at tøjet ser ud som nyt og føles bedre længere.

Tøj genopfrisket med SteamCare
SteamCare programmet frisker tøjet med damp, reducerer folder og minimerer strygning. Så tøjet holder form og tekstur længere. Og endnu bedre, FreshScent systemet kombinerer duft med skånsom damp for at genopfriske stoffet.

Klar til brug på én time
Vores NonStop 60-minutters program vasker og tørrer små fyldninger på kun én time på et ekstremt hurtigt og effektivt program. Så du nemt kan få dit tøj rent og plejet, når du ønsker det.

DualCare System – de ideelle indstillinger til dit tøj
DualCare System justerer automatisk programmerne til stoftype og fyldningens vægt. Så tøjet plejes ved optimal temperatur og tromlebevægelse. Vasker og tørrer i én proces. Så tøjet holder udseende, fornemmelse og kvalitet.

SensiCare System – tilpasset pleje på kortere tid
Vores SensiCare System vejer hver fyldning og justerer automatisk programmet, så dit tøj bliver rent på rette tid. Det forhindrer overvask og sikrer, at tingene holder deres udseende og fornemmelse længere.

Bekvemmelighed i ét program
Vores Wash&Dry-program sørger for nem pleje af dit tøj med et tryk på en knap. Vælg et enkelt tørt-til-tørt program til at rengøre alt i én strømlinet proces, eller vælg separate vaske- og tørreprogrammer til virkelig fleksibel pleje.

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER
Beskrivelse

Energiklasse

A
Energiklasse Vask
A

Årligt energiforbrug

1070 kWh/år

Årligt vandforbrug

19400 liter
Generelle egenskaber
Farve
Hvid
Vaskekapacitet
8 kg
Tørrekapacitet
4 kg

Centrifugering

1600 Omdrejninger per minut

Restfugtighed

44 %

Lydniveau, centrifugering

76 dB(A)

Lydniveau, vask

51 dB(A)

Kan styres via Wi-Fi

Nej

Dampfunktion

Ja
Medfølgende udstyr/tilbehør
Længde på el-ledning
180 cm
Mål og vægt

Højde

850 mm

Bredde

600 mm

Dybde

572 mm
Nettovægt
69,50 kg

Bruttovægt

71,00 kg
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Electrolux vaske/tørremaskine EW7W5268E5”