DanishEnglish
Tilbud

Electrolux køle/fryseskab LNT7ME32X2

7,995.00DKK 4,995.00DKK

DesignLine køle-/fryseskab i stål med flad dør og integrerede håndtag. Køleteknologien Cooling360° med metalbagvæg sikrer en jævn temperatur i hele skabet og med selvafrimende NoFrost fryser. Med unik CustomFlex® dørindretning samt ExtraChill lavtemperaturskuffe, særligt god til kød.

Mål HxBxD, mm1860x595x650

18 på lager

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

Teksturen er beskyttet. I hvert hjørne

Cooling 360° køleskabet har avanceret luftcirkulation. Det specialdesignede system cirkulerer kold luft ud i hvert hjørne gennem veldistribuerede luftventiler. Premium rustfri stål bagvæg afkøles hurtigere efter en døråbning. Tekstur af hver ingrediens er sikret. For fuld smag i hvert bid.

Teksturen er beskyttet. Fra hjørne til hjørne. Cooling 360°

Hjørne-til-hjørne luftcirkulation med Cooling 360° køleskabet. Optimalt distribuerede ventilationshuller sikrer køling i hvert hjørne. Bagvæggen i rustfrit stål tilføjer både design og funktion hurtigt til at gendanne temperaturen efter en døråbning. Råvarer holdes sprøde og bevarer naturens mest subtile smag.

Flot, glat look med DesignLine

 

Køle-/fryseskabets kvalitetslook er et perfekt supplement til det moderne køkken med dets rene linjer og flade design. Så du kan nyde den perfekte finish.

Justerbar opbevaring med CustomFlex®

Med CustomFlex® kan du frit indrette dit køleskab. Døren har flytbare beholdere i forskellige størrelser, så du kan indrette pladsen efter behov. Beholderne er aftagelige, så du kan tage dem ud af køleskabet for nem adgang.

Pålæg beskyttet med ExtraChill skuffen

Beskyt kvaliteten, smagen og friskheden af pålæg og ost i ExtraChill skuffen. Skuffen opretholder en lavere temperatur end resten af køleskabet med en aktiv cirkulation af kold luft.

Kompressor med 10 års garanti

Nyd den totale tryghed med inverter kompressorens 10 års garanti. Garantien dækker fejl, der ikke skyldes udefrakommende forhold.

For fuld info Klik her

PRODUKT BLAD

Yderligere information
Color

Energiklasse

Mærke

Fritstående produkthøjde

Fritstående produktbredde

Wishlist 0
Continue Shopping