DanishEnglish
Tilbud

Electrolux induktions komfur EKI6352COX

10,995.00DKK 7,995.00DKK

Komfur i stål med induktion, der betjenes nemt med rengøringsvenlig touch. Ovnen har indbygget madlavningstermometer for lækre retter hver gang, samt delvist selvrensende med katalyse, der letter rengøringen. Udtræk i 1 niveau medfølger.

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

En verden af professionel madlavningsteknologi

Kog/Steg som en professionel med dette fritstående komfur med induktionsteknologi. Det har smarte funktioner såsom præcis varmekontrol, som professionelle kokke elsker.

Ovnen, der hjælper dig med at gøre den ren

Ovnrummet har en smart katalytisk belægning, som absorberer og ilter fedt, så rengøringen bliver nemmere.

Få besked, når maden er klar

Madlavningstermometret giver dig et virtuelt kig ind i maden, så du kan kontrollere, hvordan tilberedningen går. Derudover fortæller den, når maden er klar.

Et gennemført design for nemmere rengøring

Komfuret har et genialt design – ovnlågens inderste glas kan fjernes helt. På den måde kan du gøre den grundigt rent, meget lettere.

Udnyt hver eneste centimeter i ovnen – alt tilberedes ensartet

Takket være dette komfurs ekstra store blæser, tilberedes din ret helt ensartet, uanset, hvor du stiller den i ovnen. Så udnyt pladsen ligesom du vil.

Aftagelig ovnlåge gør rengøringen nem og hurtig

Takket være et nyt hængslesystem, kan døren fjernes, så den er nemmere at rengøre. Det betyder, at du kan komme til alle delene, selv de steder, der er svære at nå.

Yderligere information
Color

Mærke

Fritstående produktbredde

Ovn funktioner

Wishlist 0
Continue Shopping