Tilbud

Electrolux dampovn EOS860X RESTSALG

12,100.00DKK 5,995.00DKK

Kombidampovn 
3-i-1 dampovn med 100 % damp, varmluft og kombidamp. Brug kombidamp til bagning og stegning – sprød udenpå og saftig indeni. Med 100 % damp kan du tilberede fisk og grøntsager og samtidig bevare smag og vitaminer.
Elektronisk ur med optælling, minutur og start-stop automatik

Touch betjening
Let rengøring og nem betjening er nøgleordet bag touch betjening. Touch betjeningen kræver kun et let tryk på den ønskede funktion.

Påmindelse om rengøring
Valgfri funktion hvor du har mulighed for, at få en påmindelse når det er tid til, at ovnen skal rengøres.

VelvetClosing®
Stille lukning af ovnlågen. Døren smækker ikke i og skåner lågen og ovnen. En praktisk detalje hvis du har hænderne fulde, og blot med et let skub, kan lukke lågen stille og lydløst.

Blæserautomatik
Ved tilberedning med varmluft: Blæseren stopper, når ovnlågen åbnes.

Lysautomatik
Når du åbner ovnlågen, tænder lyset automatisk. Det er bl.a. en fordel ved rengøring af ovnrummet.

Hurtig opvarmningsfunktion
Skal det gå stærkt? Så aktivere denne boosterfunktion, og ovnen vil være varm på rekord tid!

Elektronisk temperaturstyring
Den elektroniske termostat sørger for, at temperaturen er ensartet i hele ovnrummet. Du kan derfor være sikker på at få det bedste og mest ensarte resultat – i hele ovnrummet.

Indbygget kogebog
Vore mest avancerede ovne har indbygget mellem 20-90 opskrifter afhængig af model. Ved hjælp af displayet vælger man hvad der skal bages eller steges – så viser displayet et færdigt program med tilberedningstid, temperatur, passende ovnfunktion, samt hvor i ovnen maden skal placeres.

Automatisk temperaturforslag
Men automatikken i denne ovn vil du få forslået en temperatur som er mest optimal, i forhold til det valgte program. Få et perfekt resultat – hver gang!

Automatiske vægtprogrammer
På bestemte typer madvarer, kan du indtaste madvarens vægt. Når ovnen kender vægten, udregnes tilberedningstiden automatisk. Så bliver maden tilberedt i præcis den tid, der er behov for.

Automatisk sluk af ovn
Hvis man glemmer at slukke ovnen, vil den efter en forudbestemt tid, automatisk slukke. Tiden afhænger af den pågældende temperatur indstilling.

Display med mulighed for flere sprog
Vil du hellere have teksten i ovnen på engelsk, tysk eller fransk? Dette er muligt med valg af ovnsprog. F.eks. i sommerhuse der bliver lejet ud.

Damprenseprogram
Fjerner effektivt kalkrester og kombineret med ovnens glatte emaljeret overflade, bliver ovnen nemmere at gøre rent. Tip: Spray ovnen ind med ovnrens, lad det virke et stykke tid, og kør herefter det indbyggede rengøringsprogram. Det overskydende vand kan med lethed tørres op fra bunden efterfølgende, og du slipper for at skulle skure og skrubbe på besværlige steder, f.eks. i toppen og på bagvæggen.

Restvarmeindikator
Med restvarmeindikatoren kan du med lethed se hvor varm ovnen er. Det giver dig blandt andet mulighed for, at bruge restvarmen som holde varm-funktion, og dermed spare på energien.

Madlavningstermometer med autosluk og visning af resttiden
Avanceret men særdeles brugervenligt stegetermometer. Slukker automatisk for ovnen når kernetemperaturen er nået, samt praktisk vist af den forventede resttid for tilberedningen i displayet.

20 favoritprogrammer
Lav og gem dine favoritprogrammer og ynglingsindstillinger. Du har mulighed for, at lave op til 20 programmer som gemmes i ovnens hukommelse, og er altid klar til brug takket være den direkte knap på betjeningspanelet.

Bageoversigt på indersiden af ovnlågen
Praktisk løsning, som giver dig råd om hvor dine plader bedst placeres for, at opnå det mest optimale bage eller stegeresultat.

SpotLight – dobbelt halogen ovnbelysning
Kraftigt dobbelt halogen ovnlys som er placeret i toppen af ovnrummet, samt i siden. Den praktiske topplacering giver et bedre ovnlys og blænder ikke, og lyset i siden betyder at flere plader i ovnen, kan oplyses på samme tid.

Easy Entry ovnribber
Særlig udformning af ovnribberne så det er ekstra nemt at placere dine plader i ovnrummet.

AntiFingerPrint
Slut med synlige fedtfingre på rustfri stål, og ekstra rengøringsvenlig overflade.

Aktiv kølesystem
Kølesystemet starter automatisk når ovnen er tændt. Systemet sørger for at ovnen ikke bliver for varm at røre ved, samt holder de elektroniske komponenter kolde, og er derfor en sikkerhed for ovnen, for dig og dens omgivelser.

Rengøringsvenlig ovnlåge – kan skilles ad uden brug af værktøj
For ekstra nem rengøring, kan ovnlågen skilles ad – helt uden brug af værktøj. Du kan med lethed fjerne glassene enkeltvis, og endda tage ovnlågen helt af. Det har desuden den fordel, at du nemt kan rengøre inde i ovnrummet hvis det er nødvendigt.

Børnesikring af betjeningspanel
Fokus på sikkerhed og tryghed. Ovnen låses således den ikke kan tændes, eller den valgte ovnfunktion ikke kan ændres.

Børnesikring af ovnlågen
Ovnlågen kan låses, så små pilfingre ikke kan komme til skade i det varme ovnrum. Slå børnesikringen til og ovnen låser. Når ovnlågen skal åbnes, trykker du børnesikringen ind med den ene hånd, samtidig med at du åbner lågen med den anden hånd.

Medfølgende tilbehør: 
1 bradepande, 1 professionel bageplade m/non-stick, 2 bageplader , 2 riste

1 på lager

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

Kategorier ,

Beskrivelse

Energiklasse

A+
Generelle egenskaber
Farve
Rustfrit stål

Anti-Fingerprint

Ja
Ovnrum netto
71 liter

Type af selvrens

Damprengøring

Sidehængt

Nej
Varmluft
Ja
Afkalkningsprogram
Ja
Mål og vægt

Højde

594 mm

Bredde

594 mm

Dybde

567 mm

Indbygningshøjde

590 mm

Indbygningsbredde

560 mm

Indbygningsdybde

550 mm
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Electrolux dampovn EOS860X RESTSALG”