Cylinda køle/fryseskab KF2166LFVF

4,549.00DKK

H: 166,0 B: 54,0 D: 59,5 CM

Beskrivelse

Perfekt køle/fryseskab til det lille køkken

Cylinda  KF2166LFVF er et rummeligt køle/fryseskab med stabile metalhåndtag og store rummelige hylder. Samtidig er skabet fleksibelt og nemt at placere i små rum, højden er 166 cm.

Den
køleskab Netto volumen af køleskabet er 142 liter. Inde i køleskabsdelen finder du tre rengøringsvenlige glashylder, der sikrer, at selv dine små madvarer er stabile. Køleskabet har også en grøntsagsboks. Køleskabet er effektivt oplyst af energieffektiv LED-belysning.

Fryseren
Nettovolumen af ​​fryseren er 109 liter. Indretningen består af fire fryseskuffer og en frysebakke. Fryseren er firestjernet, hvilket betyder, at den er godkendt til frysning og langtidsopbevaring ved -18°C.
Frysedelen er af typen “Less Frost”, hvilket betyder, at du ikke skal Afrime så ofte.
Fryseren er firestjernet, hvilket betyder, at den er godkendt til frysning og langtidsopbevaring ved -18°C. Du kan fryse 5 kilo om dagen, og i tilfælde af strømafbrydelse holder maden sig godt i 18 timer.

Dørhængning Køle-
/fryseskabet har venstrehængte låger, men disse kan vendes, så de passer i din køkkenløsning. Køle/fryseskabet fås også med højrehængte låger.

Yderligere information

Farve

Energiklasse

Mærke

Fritstående produkthøjde

Fritstående produktbredde

Titel

Go to Top