Candy Vaske-tørremaskine COW4854TWM6/1-S

4,999.00kr.

Beskrivelse

4 års fuld garanti

Candy tilbyder dig 4 års gratis garanti og dermed giver vi dig tryghed ved køb af Candy husholdningsapparater hos Hvidt&Frit. Registreringen skal gennemføres senest 21 dage efter købsdatoen på Candys hjemmeside. Fuldfør garantiregistreringen her.

 

Candy vaske-tørremaskine

Her er en Candy Smart Pro Inverter COW4854TWM6/1-S vaske-tørremaskine med en kapacitet på 8kg til vask og 5kg til tørring. Vaskemaskinen er på 1400 omdrejninger pr. minut. Smart Pro Inverter er den hurtigste og mest komfortable tørre-vaskemaskine, der er i stand til at vaske en fuld last på kun 39 minutter takket være den innovative Speed-Drive Motor og Quick&Clean-systemet.

Vaskemaskiner i Klasse A

Vaskemaskine i klasse A reducerer forbruget med mindst 51 %*, sparer energi, penge og beskytter miljøet.

 Find den ideelle cyklus med Snap&Wash

Takket være Snap & Wash-funktionen kan du finde ud af, hvilket program der er bedst egnet til din vaskemængde og -farve, ved blot at tage et billede af dit tøj.

 Spar tid med et komplet sæt hurtige cyklusser

Takket være Speed-Drive invertermotoren kan du reducere din vasketid med op til 50 % uden at give afkald på de bedste resultater.

Få effektiv ydelse med Quick&Clean-teknologien

Quick & Clean-teknologien skaber en koncentreret blanding af rent vand og vaskemiddel og sprayer det direkte på tøjet, hvilket øger den hurtige og effektive pletfjernelse, selv med store vaskemængder.

Maksimal fleksibilitet


Takket være funktionen Start Delay kan du forsinke starten af tørrecyklussen op til 24 timer. Udskyd det i løbet af natten for at spare energiomkostninger eller programmer det, når det passer dig.

Titel

Go to Top