DanishEnglish
Tilbud

Bosch vaskemaskine WAU28TB9SN

5,999.00DKK 5,779.00DKK

Vaskemaskine med EcoSilence Drive™. Yderst stille når maskinen vasker. Kvalitet du kan stole på.

FÅ 400.-kr retur fra Bosch
SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

EcoSilence Drive™ – En stille og kraftig kulfri motor.

WAU28TB9SN

EcoSilence Drive™ – En stille og kraftig kulfri motor, der er specielt udviklet af Bosch. Det giver til gengæld et lavere energiforbrug, mindre støj og en vaskemaskine, der holder længere.

Helt rent tøj – på op til 65 % mindre tid.*

Når tiden er knap, står SpeedPerfect klar til at hjælpe. Med SpeedPerfect bliver dit vasketøj færdigt på op til 65 %* mindre tid, uden at du behøver gå på kompromis med resultatet. Speedperfect passer til alle materialer og mængder og kan bruges med de fleste af din vaskemaskines programmer. Du kan f.eks. se frem til at vaske en mellemstor mængde blandet vasketøj på blot 45 minutter med SpeedPerfect. *Forskellen mellem længden på et Easy Care-program ved 40 °C og længden på et Easy Care-program ved 40 °C med SpeedPerfect.

Vasker tøjet skånsomt men effektivt.

WAU28TB9SN

Der er ikke noget værre, end når din yndlingstrøje eller den fine silkeskjorte ødelægges af en forkert vask. Det patenterede VarioDrum-system fordeler vandet jævnt i vaskemaskinen og vasker alt slags tøj skånsomt men effektivt – helt uden at dit yndlingstøj strækkes, krølles eller beskadiges.Afhængigt af programmet leder tromlen med den dråbeformede overfladestruktur og de asymmetriske medbringere forsigtigt dit tøj ind i midten af maskinen. Det betyder, at du kan se frem til perfekt rent vasketøj, hver gang – uanset hvor snavset tøjet var.

Justerer automatisk vandforbruget, så det passer perfekt til mængden af vasketøj.

WAU28TB9SN

Forsøger du også at spare mere på vandet? Så er vi på samme bølgelængde. ActiveWater™ Plus-teknologien sikrer helt rent tøj uden vandspild ved at justere vandforbruget automatisk, så det passer perfekt til mængden af vasketøj. De integrerede sensorer kan fornemme mængden af vasketøj og justerer automatisk vandforbruget, så det passer perfekt til både mængde og materialer. Det giver dig helt rent tøj uden vandspild. Det er godt for både pengepungen og miljøet.

Stort LED-display. Nem betjening og ekstra funktioner.

Stort LED-display. Nem betjening og ekstra funktioner tilgængelige.

Mørkt tøj programmet til skånsom vask af mørke tekstiler som f.eks. jeans.

Undgå striber på det mørke tøj. Mørkt tøj kræver specielle vaske- og tørreprogrammer. Det gælder både for tøj i moderne materialer og mørke cowboybukser. Brug programmet mørkt tøj, hver gang der skal vaskes mørkt tøj, så holder det farven meget længere.

Har du glemt en sok i bunden af vasketøjskurven igen? Det er ikke længere noget problem.

WAU28TB9SN

Vi kender alle sammen den irriterende følelse af at finde en snavset T-shirt eller sok på gulvet eller det sidste vaskestykke i bunden af kurven, efter at man allerede har startet vaskemaskinen. Med Reload-funktionen er det nemt at tilføje eller fjerne tøj fra vaskemaskinen, efter at vaskeprogrammet er startet.* Du skal blot sætte programmet på pause, åbne døren og tilføje eller fjerne det tøj, du har brug for. Når det er ordnet, skal du bare lukke døren igen og trykke på “Start”, og så fortsætter vaskeprogrammet automatisk. *Det vil ikke være muligt at tilføje eller fjerne tøj fra vaskemaskinen, hvis vandtemperaturen overstiger 50 °C, eller hvis vandniveauet er for højt.

Holder din tromle lugtfri og ren.

Hvor ofte er det nu lige, man skal rengøre tromlen i sin vaskemaskine? Hvis du også har lidt svært ved at huske det, hvorfor så ikke gøre livet lidt nemmere for dig selv med en praktisk påmindelse fra DrumClean-programmet, så din tromle altid fremstår lugtfri og ren. Efter 20 vaske ved 40 °C eller koldere temperaturer minder vaskemaskinen dig selv om det. DrumClean-programmet holder styr på rengøringen af din tromle, så du kan fokusere på de vigtigere ting i livet.

AntiVibration-design™: stabiliserer din vaskemaskine og reducerer forstyrrende vibrationer.

WAU28TB9SN

Det innovative AntiVibration-design på siderne af din vaskemaskine er mere end bare en fryd for øjet. Det stabiliserer også din vaskemaskine og reducerer forstyrrende vibrationer, som giver dig en stille Bosch-vaskemaskine – også når den centrifugerer.

Et rent resultat på blot 30 minutter.

WAU28TB9SN

Det innovative AntiVibration-design på siderne af din vaskemaskine er mere end bare en fryd for øjet. Det stabiliserer også din vaskemaskine og reducerer forstyrrende vibrationer, som giver dig en stille Bosch-vaskemaskine – også når den centrifugerer.

TouchControl betjening for let betjening.

Vaskemaskinen er meget brugervenlig med TouchControl-knapper og elektronisk panel.

Få overblik over dit energiforbrug.

Tydelig skærm med lys viser det valgte programs energiforbrug, så du kan få et hurtigt overblik.

Nu er vasketøjet færdigt, når det passer dig.

Er du på vej ud af døren, og har du brug for, at vasketøjet er færdigt, når du kommer hjem? Eller er du på vej i seng og vil gerne nå at ordne vasketøjet, når du står op? Så brug TimeDelay-funktionen til at vælge præcis hvornår inden for de næste 24 timer, vaskeprogrammet skal starte. Det gør hverdagen lidt nemmere.

Yderligere information
Energiklasse

Mærke

Kapacitet

Wishlist 0
Continue Shopping