DanishEnglish
Tilbud

Bosch vaskemaskine WAU28SB9SN i-dos

9,599.00DKK 7,599.00DKK

i-DOS vasker med et intelligent doseringssystem, der gør alt automatisk for altid at opnå perfekte resultater og maskinen arbejder samtidig meget stille.

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

Nemt, automatisk og mere bæredygtigt.

Hæld hele flasken med flydende vaskemiddel i vaskemaskinen på én gang, så klarer Bosch i-DOS resten. i-DOS registrerer automatisk mængden af vasketøj, hvor snavset det er og doserer så automatisk den nøjagtige mængde vaskemiddel og vand derefter. Det betyder at der ikke bruges for meget vaskemiddel eller unødige skylninger på grund af overdosering – og du kommer til at spare op til 10 liter vand pr. vaskecyklus*.

Klik på videoen og se, hvordan i-DOS vaskemaskine med automatisk dosering fungerer.

Det korte program til hurtig genopfriskning af tøjet.

WAU28SB9SN

Superhurtig 30 er et praktisk program til opfriskning af let-snavset tøj på kun 30 minutter.

Udskyd startiden og bestem selv, hvornår vasken skal være færdig.

Mere fleksibel vask, bestem selv hvornår vasken skal være færdig. Også praktisk, hvis der f.eks. er billig strøm midt på dagen.

Vask op til 65 % procent hurtigere

SpeedPerfect er designet til de dage, hvor tiden betyder noget. Funktionen forkorter vaskeprogrammet med op til 65 % * med lige så rene resultater. SpeedPerfect kan kombineres med de fleste programmer og alle tekstiltyper. F.eks. vasker Mix-programmet sammen med SpeedPerfect en vask på 4 kg. tøj på kun 41 minutter. (* Sammenligningen er mellem varigheden på Easy Care 40% -programmet med og uden SpeedPerfect.)

Beskyt miljøet, og spar penge med den effektive styring af vandforbruget.

WAU28SB9SN

Din vaskemaskine sparer tid og ulejlighed for dig, men ofte medfører det et alt for stort vandforbrug. Vores ActiveWater Plus teknologi giver perfekte resultater samtidig med, at der kun bruges præcis så meget vand der er nødvendigt. Indbyggede sensorer justerer vandforbruget efter tekstiltype og tøjmængde, samtidig med at vores patenterede tromle og vandtilførselssystemer giver en hurtigere iblødsætning. Vælg en vask, hvor du kan styre dit vandforbrug – med god samvittighed og ro i sindet.

AntiVibration-design™: Mere stabilitet og mindre vibrationer.

WAU28SB9SN

Designet på maskinens sidevægge er ikke kun flotte. Strukturen gør maskinen mere stabil og vibrationerne reduceres. Alle vaskemaskiner og tørretumblere fra Bosch er optimalt lyddæmpet – selv centrifugeringen er meget stille.

Energiforbrugindikator: indikation af energiforbrug ved valg af program.

Energiforbrugindikator: indikation af energiforbrug ved valg af program.

EcoSilence Drive™ – En stille og kraftig kulfri motor.

WAU28SB9SN

EcoSilence Drive™ – En stille og kraftig kulfri motor, der er specielt udviklet af Bosch. Det giver til gengæld et lavere energiforbrug, mindre støj og en vaskemaskine, der holder længere.

DrumClean: automatisk påmindelse når det er tid til rengøring af tromlen.

Tromlerengøring er ideelt til rengøring og vedligeholdelse af tromlen, hygiejnisk rengøring. Efter 20 vaske, der vasker på programmer under 40 ° C, vil vaskemaskinen automatisk give en påmindelse om, at det er på tide at rengøre tromlen, ved at anvende tromlerengørings-programmet.

Automatiske programmer: Perfekt tøjpleje med ét tryk på en knap

Hvordan vil du opnå perfekte vaskeresultater? Du skal bare trykke på Start-knappen. Med to automatiske programmer til vask af arbejdstøj og følsomt tøj, klarer vaskemaskinen resten. Vaskeprocessen er ideelt tilpasset dit vasketøj.

Nu kan du vaske dit yndlingstøj skånsomt og effektivt på samme tid.

WAU28SB9SN

Dit yndlingstøj og tøj af sarte stoffer kan blive ødelagt af hyppig vask. Overfladestrukturen i det unikke patenterede VarioDrum-system vasker skånsomt og effektivt alle beklædningstyper uden at strække, krølle eller ødelægge tøjet. Afhængigt af det valgte program bevæger den dråbeformede overfladestruktur og de asymmetriske medbringere skånsomt vasketøjet ind mod midten uanset rotationsretning. Det sikrer ikke alene en effektiv vask af meget snavset tøj, det bevirker også en hurtigere og mere grundig vask af alt vasketøjet i maskinen. Behandler din garderobe så godt som en professionel.

Mørkt tøj programmet til skånsom vask af mørke tekstiler som f.eks. jeans.

Undgå striber på det mørke tøj. Mørkt tøj kræver specielle vaske- og tørreprogrammer. Det gælder både for tøj i moderne materialer og mørke cowboybukser. Brug programmet mørkt tøj, hver gang der skal vaskes mørkt tøj, så holder det farven meget længere.

Glemte tøjstykker kan også nå med.

WAU28SB9SN

Glemte du en børnesok eller en t-shirt? Hvornår har du sidst fyldt vaskemaskinen, startet den, og opdaget at du havde glemt en sok eller en t-shirt? Reload funktionen i vores vaskemaskiner giver dig mulighed for at ilægge glemt tøj eller fjerne tøj, selvom maskinen er startet*. Vaskeprocessen sættes på pause, lugen åbnes, det glemte tøj lægges i og vasken fortsætter. (* Ilægning/pause er ikke mulig, når vandtemperaturen er højere end 50 ° C, eller når vandstanden er for høj.)

Stort LED-display. Nem betjening og ekstra funktioner.

Stort LED-display. Nem betjening og ekstra funktioner tilgængelige.

TouchControl betjening for let betjening.

Vaskemaskinen er meget brugervenlig med TouchControl-knapper og elektronisk panel.

Yderligere information
Energiklasse

Mærke

Kapacitet

Wishlist 0
Continue Shopping