DanishEnglish
Tilbud

Bosch vaskemaskine WAN2823BSN

7,499.00DKK 4,999.00DKK

8 kg vaskemaskine med EcoSilence Drive™ kulfri motor med 10 års motorgaranti: vasker stille med en kalitet, du kan stole på.

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

Det korte program til hurtig genopfriskning af tøjet.

WAN2823BSN

Superhurtig 30 er et praktisk program til opfriskning af let-snavset tøj på kun 30 minutter.

Udskyd startiden og bestem selv, hvornår vasken skal være færdig.

Mere fleksibel vask, bestem selv hvornår vasken skal være færdig. Også praktisk, hvis der f.eks. er billig strøm midt på dagen.

Vask op til 65 % procent hurtigere

SpeedPerfect er designet til de dage, hvor tiden betyder noget. Funktionen forkorter vaskeprogrammet med op til 65 % * med lige så rene resultater. SpeedPerfect kan kombineres med de fleste programmer og alle tekstiltyper. F.eks. vasker Mix-programmet sammen med SpeedPerfect en vask på 4 kg. tøj på kun 41 minutter. (* Sammenligningen er mellem varigheden på Easy Care 40% -programmet med og uden SpeedPerfect.)

ActiveWater vasker energieffektivt, også ved små vaskemængder.

WAN2823BSN

ActiveWater mængdeautomatik i to trin registrerer, hvor meget vasketøj, der er i maskinen og bruger kun den nøjagtige mængde vand og energi, som er nødvendig i forhold til vaskemængden. Endnu mere præcise tilpasninger foretages med ActiveWater Plus-mængdeautomatikken, der tjekker fyldningsniveauet op til 256 gange.

Effektiv mod bakterier, skånsom mod huden.

Tøff mot bakterier, skånsom mot sensitiv hud.AllergyPlus er det ideelle program til alle former for tekstil, der kommer i direkte kontakt med huden – især velegnet til personer med følsom og irritabel hud. En særlig udarbejdet vaskeproces, længerevarende temperaturtrin og en ekstra skylning reducerer allergifremkaldende rester i tøjet til et minimum.

AntiVibration-design™: Mere stabilitet og mindre vibrationer.

WAN2823BSN

Designet på maskinens sidevægge er ikke kun flotte. Strukturen gør maskinen mere stabil og vibrationerne reduceres. Alle vaskemaskiner og tørretumblere fra Bosch er optimalt lyddæmpet – selv centrifugeringen er meget stille.

EcoSilence Drive™ – En stille og kraftig kulfri motor.

WAN2823BSN

EcoSilence Drive™ – En stille og kraftig kulfri motor, der er specielt udviklet af Bosch. Det giver til gengæld et lavere energiforbrug, mindre støj og en vaskemaskine, der holder længere.

Mørkt tøj programmet til skånsom vask af mørke tekstiler som f.eks. jeans.

Undgå striber på det mørke tøj. Mørkt tøj kræver specielle vaske- og tørreprogrammer. Det gælder både for tøj i moderne materialer og mørke cowboybukser. Brug programmet mørkt tøj, hver gang der skal vaskes mørkt tøj, så holder det farven meget længere.

Glemte tøjstykker kan også nå med.

WAN2823BSN

Glemte du en børnesok eller en t-shirt? Hvornår har du sidst fyldt vaskemaskinen, startet den, og opdaget at du havde glemt en sok eller en t-shirt? Reload funktionen i vores vaskemaskiner giver dig mulighed for at ilægge glemt tøj eller fjerne tøj, selvom maskinen er startet*. Vaskeprocessen sættes på pause, lugen åbnes, det glemte tøj lægges i og vasken fortsætter. (* Ilægning/pause er ikke mulig, når vandtemperaturen er højere end 50 ° C, eller når vandstanden er for høj.)

Ekstra skyl fjerner de sidste rester af vaskemiddel fra tøjet.

Specielt velegnet til allergikere, da det ekstra skyl fjerner de sidste rester af vaskemiddel.

TouchControl betjening for let betjening.

Vaskemaskinen er meget brugervenlig med TouchControl-knapper og elektronisk panel.

Yderligere information
Energiklasse

Mærke

Kapacitet

Wishlist 0
Continue Shopping