Bosch vaskemaskine WAJ280A2SN

4,295.00kr.

 

Produktdatablad

Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

SpeedPerfect funktion

Bosch WAJ280A2SN vaskemaskinen tilbyder en unik funktion kaldet SpeedPerfect, der reducerer vasketiden med op til 65% uden at påvirke det endelige resultat. Denne funktion kan bruges i kombination med de fleste programmer og med alle vaskestørrelser og stoftyper. Ved at bruge for eksempel det blandede program sammen med SpeedPerfect kan du vaske op til 4 kg blandet vasketøj på kun 46 minutter.

Hygiene Plus funktion – ekstra hygiejnisk vask

For ekstra nøjagtighed tilbyder Bosch vaskemaskinen en unik funktion kaldet Hygiene Plus. Denne funktion holder temperaturen konstant under hele vaskecyklussen og tilføjer en ekstra skyllecyklus for at sikre, at vasketøjet er hygiejnisk rent. Dette dræber effektivt bakterier og mider, så du kan være sikker på, at dit tøj ikke kun er rent, men også hygiejnisk rent.

ActiveWater Plus-teknologi – miljøbevidst vask

Hvis du er miljøbevidst og ønsker at bruge mindre vand, er denne vaskemaskine med ActiveWater Plus teknologi det perfekte valg for dig. Denne teknologi sikrer, at dit tøj er helt rent, samtidig med at der bruges minimalt med vand, selv til små vaske. Integrerede sensorer registrerer vasketøjets størrelse og justerer automatisk vandforbruget, så det passer til mængden af vasketøj og typen af tekstil. Resultatet er helt rent tøj og mindre vandforbrug, hvilket gør det til et bedre valg for miljøet.

TimeDelay funktion – fleksibilitet i vask

Med TimeDelay-funktionen i Bosch WAJ280A2SN vaskemaskinen kan du nemt planlægge din vask efter dine ærinder og tidsplan. Du kan udskyde programmets start til et hvilket som helst tidspunkt inden for de næste 24 timer, så vasketøjet er klar, lige når du kommer hjem, eller når du vågner. Det gør det bekvemt og praktisk for dig at klare din hverdag og vasketøjet på en enkel måde. Du kan også bruge funktionen til at passe og vaske tøj, når elprisen er lavere.

Skånsom rengøring af mørkt vasketøj

For at passe på dit mørke vasketøj, såsom jeans, tilbyder Bosch vaskemaskinen et særligt program til mørke farver. Dette program renser forsigtigt det mørke tøj, samtidig med at farven og formen bevares. Dette gør, at dit mørke vasketøj forbliver mørkt og friskt i længere tid.

Genopfyldningsfunktion – intet glemt vasketøj

Gå aldrig glip af en vask med Bosch Reload-funktionen. Denne funktion gør det nemt at tilføje eller fjerne tøj midt i en vask. Bare tryk på Genindlæs-knappen, åbn døren og tilføj eller fjern tøjet. Så nemt og bekvemt at bruge, så du kan få vasket alt dit tøj og intet glemt i vask.

AntiVibration design – støjsvagt og stabilt i vaskerummet

Vaskemaskinen med AntiVibration design er ikke kun stilfuld, men også smart. Designet stabiliserer vaskemaskinen og reducerer vibrationer, hvilket gør din Bosch vaskemaskine virkelig støjsvag, selv under centrifugeringen. Dette innovative design giver dig en stille og stabil vaskeoplevelse.

En garanteret støjsvag og holdbar motor

Med Bosch EcoSilence Drive behøver du ikke bekymre dig om, at vaskemaskinen forstyrrer din hverdag. Den er så stille, at man nogle gange kan glemme, at den er tændt. Den børsteløse og energieffektive motor er støjsvag i drift, har ekstra lang levetid og kommer med 10 års reservedelsgaranti. Du kan nu nyde stille og energieffektiv vask.

 

Yderligere information

Mærke

Titel

Go to Top