DanishEnglish
Tilbud

Bosch vaske/tørre maskine WNA144BOSN

11,599.00DKK 7,995.00DKK

Vaske-/tørremaskine med Iron Assist dampbehandling, tørrer lige så effektivt som den vasker og reducerer folder. Op til 6 kg i én cyklus.

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

Tørrer ligeså optimalt som den vasker, op til 6 kg. uden stop.

Har du ikke plads til en tørretumbler? Det skal du ikke bekymre dig om. Vaske – og tørremaskinen fra Bosch med AutoDry tørrer så effektivt som den vasker. AutoDry ved automatisk hvornår din vask er perfekt tør ved konstant at måle fugtigheden for at sikre nøjagtig og skånsom tørring. Tilpassede Wash & Dry-programmer for hver type tekstil for at give de bedste resultater hver gang. Endelig en vaskemaskine og tørretumbler i én, som giver dig vasketøj klart til brug. Vask og tør op til 6 kg alt på én gang eller bare vask op til 10 kg.

Den ønskede tørringsgrad ved et tryk på en knap.

WNA144B0SN

Vi er fuldt ud klar over hos Bosch, at det kan være en stor udfordring at opnå en både skånsom og perfekt tørring af tøjet. Bosch tørretumblere og vaske-/tørremaskiner med AutoDry tørrer skånsomt dit vasketøj til den ønskede tørringsgrad. Temperatur og fugtighed måles med sensorer, hvorved vasketøjet bliver beskyttet mod for høj temperatur, overtørring og krympning. Uanset, om du vil have dit tøj tørret, så det kan lægges direkte på plads i skabet, eller det bare skal være strygetørt – der er altid en indstilling, der passer.

Energibesparende motor med 10 års garanti.

WNA144B0SN

Konventionelle motorer slides med tiden ved mekanisk friktion af kullene, den kulfri EcoSilence Drive‑motor slides næsten ikke. Bosch yder derfor 10 års motorgaranti på alle vaskemaskiner med EcoSilence Drive kulfri motor.

Effektiv vask og tørring på kun 60 minutter.

Nu kan du vaske og tørre en maskine vasketøj på omkring kun en time. Dette program er velegnet til let snavset tøj og varmeresistente tekstiler egnet til både vask – og tør, som bomuld og linned. Maksimal mængde: 1 kg.

Spar op til 65 % af vasketiden.

SpeedPerfect er designet til de dage, hvor tiden betyder noget. Funktionen forkorter vaskeprogrammet med op til 65 %, med lige så rene resultater. SpeedPerfect kan kombineres med de fleste programmer og alle tekstiltyper.

Quick 15 ‘ er et hurtigprogram til den korte vask.

Vask tøjet i en fart. Med Quick 15 ‘ kan du vaske 2 kg tøj på bare 15 minutter.

Yderligere information
Energiklasse

Mærke

Kapacitet

Wishlist 0
Continue Shopping