DanishEnglish
Tilbud

Bosch opvaskemaskine SMU6ZCS57S

6,666.00DKK

PerfectDry opvaskemaskiner for bedste tørreresultat med en intensivzone for ekstra krævende opvask.

Tilgængelig på restordre

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

Fleksibel og stabil fyldning af service.

Når det kommer til at fylde tallerkner i din opvaskemaskine betyder høj fleksibilitet og bedste beskyttelse en hel del. Max Flex Pro kurve er den ideelle løsning til at passe til al slags opvask. Tallerkenholdere der kan klappes ned, gør det især let at placere større genstande med høj stabilitet i den nederste kurv. Den øverste kurv tilbyder helt nydesignede glashylder og holdere, der giver en mere sikker placering af forskellige slags glas. Det forbedrede glidesystem i kurvene sikrer, at de let kan trækkes ud og skubbes ind igen, selv når de er fuldt lastet. Og der er mere plads! Den øverste 3. kurv har plads til bestik og mindre service.

Ekstra grundig vask for skinnende ren opvask.

Sig farvel til madrester som indtørrede cornflakes fra morgenmaden: Extra Clean Zone med 3 roterende vanddyser producerer en stærk vandstrøm for madrester, som ellers kræver iblødsætning. På denne måde spules servicet med tre gange mere vand og bliver rent uden ekstra opvaskemiddel eller øget temperatur. Extra Clean Zone kan nemt aktiveres og betyder at selv meget snavset service, bliver skinnende rent.

Skånsom opvask af de fine glas med glasbeskyttelse-teknikken.

Funktion til skånsom opvask af glas og sart porcelæn. Fordi blødt vand giver glaskorrosion, regulerer Bosch opvaskemaskiner med glasbeskyttelsesfunktion vandets hårdhed helt automatisk. Sådan optimerer vi beskyttelsen af dine fine glas og dit sarte porcelæn med særlige indstillinger.

EcoSilence Drive: energieffektiv og stille motor.

SMU6ZCS57S

At holde hjemmet rent kan være en opgave. Og at holde det stille, kan nogle gange føles umuligt. Vores opvaskemaskiner med EcoSilence Drive motorteknologi leverer høj effektivitet samtidig med et lavt lydniveau. Med den kulfri, energibesparende motor, reduceres friktionsstøj optimalt, og sikrer en jævn og stille drift. Nu kan du nyde et hjem, som er lige så stille, som det er rent. Da der ikke er kul i motoren slides den stort set aldrig.

DoseringsAssistent – 100 % opløst opvasketabs giver optimalt vaskeresultat.

SMU6ZCS57S

DoseringsAssistenten gør opvasken renere. Når opvasketabletten frigives fra opvaskemiddelfaget, lander den i en kurv på overkurvens forside. En målrettet vandstråle opløser den hurtigt, så hver enkelt tab udnyttes optimalt.

IntensiveZone – klarer opvasken af både gryder og pander.

IntensiveZone giver det bedste opvaskeresultat for gryder og pander. Det ekstra høje spuletryk og en øget temperatur klarer selv det mest genstridige snavs på gryder og pander.

Automatiske programmer – ikke mere gætteri ved valg af program.

Optimalt rent, helt automatisk. Vandforbrug, vandtemperatur og opvasketid bliver tilpasset præcist til graden af tilsmudsning, så opvaskeresultatet altid bliver perfekt samtidig med at der spares både vand og energi.

Perfekt tørreresultat med lavere energiforbrug.

Når du tømmer opvaskemaskinen, kan noget af servicet være vådt endnu, især plast, og skal tørres af i hånden. PerfectDry-opvaskemaskiner giver perfekte tørreresultater, der opnås med den patenterede Zeolith®-tørring. Zeolith er et naturligt mineral, der opsuger fugtighed under opvasken, og frigiver den i form af varm og tør luft i tørrefasen. Dette sparer op til 20 % energi i forhold til tørresystemet i en konventionel opvaskemaskine. Med Bosch PerfectDry opvaskemaskiner baseret på Zeolith®-tørring, og du er altid sikker på en helt tør opvask, der er lige til at sætte på plads i skabet.

Opvaskemaskinen arbejder med lavt lydniveau.

Hvis du ønsker, at din opvaskemaskine skal arbejde ekstremt stille, kan Silence Pro-programmet med fordel anvendes. Maskinen vasker op med et lydniveau på kun 41 dB.

Betjen opvaskemaskinen, uanset hvor du er.

Med den brugervenlige Home Connect app kan du betjene opvaskemaskinen, uanset hvor du er. Med Wi-Fi-tilsluttede hvidevarer fra Bosch, kan du tage det næste skridt ind i fremtiden og opdage en verden fyldt med spændende muligheder. Betjen hvidevarerne direkte fra mobilen. Synergien mellem Wi-Fi-aktiverede produkter, intelligent software og en intuitiv app tilbyder en bred vifte af muligheder. Nogle letter arbejdsbyrden og nogle åbner helt nye muligheder, men de gør alle hverdagen mere effektiv og mere behagelig end før. Og du kan bruge mere tid på de ting, du har mere lyst til.

Vælg dit favoritprogram med et enkelt tryk.

Få mest muligt ud af din Wi-Fi-tilsluttede opvaskemaskine. Med favorit-funktionen kan du blot konfigurere dine mest anvendte programmer og indstillinger, som din foretrukne kombination. Den programmerede indstilling kan startes via Home Connect-appen eller direkte på displayet med et tryk. Kombiner f.eks. Extra Dry-funktionen til Eco 50 °-programmet, og start opvaskemaskinen med kun ét tryk.

Maskinen sørger selv for at undgå vandskader.

SMU6ZCS57S

AquaStop® beskytter mod vandskader, uanset om det handler om en lækkende slange eller utætheder i maskinen.

Yderligere information
Color

Energiklasse

Mærke

Wishlist 0
Continue Shopping