DanishEnglish
Tilbud

Bosch køle/fryseskab KGV36VIEAS

6,299.00DKK 4,499.00DKK

Køle-/fryseskab med VitaFresh-skuffe i køledelen, som holder frugt og grønt frisk i længere tid.

7 på lager

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

Beskyt de allerede frosne madvarer.

KGV36VIEAS

Lægger du nye varer i fryseren, øges den interne temperatur, hvilket kan resultere i optøning og tab af smag. SuperFreezing-funktionen sikrer, at ny mad nedfryses hurtigt og derved forhindres andet indhold i fryseren fra at blive tøet op. For ikke at spilde energi vender skabet automatiskt  tilbage til normal drift, når den krævede temperatur er nået. Herved bevarer frosne fødevarer sin smag, selv når nye varer lægges i.

Med FreshSense holder maden sig frisk i længere tid.

KGV36VIEAS

Forskellige rumtemperaturer og konstant åbning og lukning af lågen medfører temperaturforandringer i skabet. De intelligente sensorer i FreshSense reagerer straks, når der opstår en temperaturforskel, og overtager styringen af kølingen.

Med BigBox-fryseskuffen får du masser af plads til opbevaring af større frysevarer.

KGV36VIEAS

En ekstradyb fryseskuffe, hvor der er plads til mange eller store frosne madvarer. Uanset om du forbereder en børnefødselsdag eller vil fryse en bryllupskage ned – så er der plads i BigBox.

Du sparer både tid og energi, når du ikke behøver at afrime så ofte.

KGV36VIEAS

Det er ikke alene tidskrævende men også anstrengende, hver gang det er nødvendigt at afrime en konventionel fryser. LowFrost reducerer dannelsen af is og rim i fryseren til et minimum, så det ikke længere er nødvendigt at afrime fryseren så hyppigt. Hvis det alligevel skulle blive nødvendigt at afrime fryseren, har vores frysere med LowFrost en praktisk ventilator i bunden af apparatet, så afrimningen kan ske hurtigt og problemfrit. Vælg en fryser, som både skåner sig selv og sin bruger.

Med LED-belysning ser du klart, hvad du har i skabet.

KGV36VIEAS

LED-lamper bruger mindre energi end almindelig køleskabsbelysning. Lamperne lyser hele køleskabet op indvendigt, selv når det er fuldt, uden at blænde dig. Belysningen holder i hele produktets levetid.

EasyAccess hylde – praktisk at lægge ind og tage ud.

KGV36VIEAS

Hylder i sikkerhedsglas, som kan trækkes halvt ud. På den måde kan kølevarerne endnu mere fleksibelt sættes ind og tages ud af køleskabet. Ydermere har du et godt overblik – også madvarer, som er endt bagerst, er synlige og bliver ikke glemt.

Yderligere information
Color

Energiklasse

Mærke

Fritstående produkthøjde

Fritstående produktbredde

Wishlist 0
Continue Shopping