DanishEnglish
Tilbud

Bosch integreret opvaskemaskine SBV6ZCX00E

6,999.00DKK

PerfectDry opvaskemaskiner for optimale tørreresultater og med praktiske løsninger til at gøre plads til alle slags opvask.

Tilgængelig på restordre

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

Skånsom opvask af de fine glas med glasbeskyttelse-teknikken.

Funktion til skånsom opvask af glas og sart porcelæn. Fordi blødt vand giver glaskorrosion, regulerer Bosch opvaskemaskiner med glasbeskyttelsesfunktion vandets hårdhed helt automatisk. Sådan optimerer vi beskyttelsen af dine fine glas og dit sarte porcelæn med særlige indstillinger.

EcoSilence Drive: energieffektiv og stille motor.

SBV6ZCX00E

At holde hjemmet rent kan være en opgave. Og at holde det stille, kan nogle gange føles umuligt. Vores opvaskemaskiner med EcoSilence Drive motorteknologi leverer høj effektivitet samtidig med et lavt lydniveau. Med den kulfri, energibesparende motor, reduceres friktionsstøj optimalt, og sikrer en jævn og stille drift. Nu kan du nyde et hjem, som er lige så stille, som det er rent. Da der ikke er kul i motoren slides den stort set aldrig.

DoseringsAssistent – 100 % opløst opvasketabs giver optimalt vaskeresultat.

SBV6ZCX00E

DoseringsAssistenten gør opvasken renere. Når opvasketabletten frigives fra opvaskemiddelfaget, lander den i en kurv på overkurvens forside. En målrettet vandstråle opløser den hurtigt, så hver enkelt tab udnyttes optimalt.

Automatiske programmer – ikke mere gætteri ved valg af program.

SBV6ZCX00E

Optimalt rent, helt automatisk. Vandforbrug, vandtemperatur og opvasketid bliver tilpasset præcist til graden af tilsmudsning, så opvaskeresultatet altid bliver perfekt samtidig med at der spares både vand og energi.

SuperSilence programmet reducerer lydniveauet

SBV6ZCX00E

Med SuperSilence programmet kan du bruge din opvaskemaskine uden unødvendig støj. Når programmet aktiveres, bliver opvaskemaskinens lydniveau reduceret til det lavest mulige. Dette opnås med et særligt tilpasset Eco 50 °C program, reduceret spuletryk og en længere opvasketid.

Flexkurve: fleksibel og praktisk løsning til let isætning.

Flexkurvene giver dig meget frihed, når du skal fylde og tømme opvaskemaskinen. Uanset om der er tallerkener, gryder, kopper eller vinglas. I opvaskemaskiner med flexkurve finder hver tallerken hurtigt sin plads.

Perfekt tørreresultat med lavere energiforbrug.

Når du tømmer opvaskemaskinen, kan noget af servicet være vådt endnu, især plast, og skal tørres af i hånden. PerfectDry-opvaskemaskiner giver perfekte tørreresultater, der opnås med den patenterede Zeolith®-tørring. Zeolith er et naturligt mineral, der opsuger fugtighed under opvasken, og frigiver den i form af varm og tør luft i tørrefasen. Dette sparer op til 20 % energi i forhold til tørresystemet i en konventionel opvaskemaskine. Med Bosch PerfectDry opvaskemaskiner baseret på Zeolith®-tørring, og du er altid sikker på en helt tør opvask, der er lige til at sætte på plads i skabet.

Betjen opvaskemaskinen, uanset hvor du er.

Med den brugervenlige Home Connect app kan du betjene opvaskemaskinen, uanset hvor du er. Med Wi-Fi-tilsluttede hvidevarer fra Bosch, kan du tage det næste skridt ind i fremtiden og opdage en verden fyldt med spændende muligheder. Betjen hvidevarerne direkte fra mobilen. Synergien mellem Wi-Fi-aktiverede produkter, intelligent software og en intuitiv app tilbyder en bred vifte af muligheder. Nogle letter arbejdsbyrden og nogle åbner helt nye muligheder, men de gør alle hverdagen mere effektiv og mere behagelig end før. Og du kan bruge mere tid på de ting, du har mere lyst til.

Vælg dit favoritprogram med et enkelt tryk.

Få mest muligt ud af din Wi-Fi-tilsluttede opvaskemaskine. Med favorit-funktionen kan du blot konfigurere dine mest anvendte programmer og indstillinger, som din foretrukne kombination. Den programmerede indstilling kan startes via Home Connect-appen eller direkte på displayet med et tryk. Kombiner f.eks. Extra Dry-funktionen til Eco 50 °-programmet, og start opvaskemaskinen med kun ét tryk.

Maskinen sørger selv for at undgå vandskader.

SBV6ZCX00E

AquaStop® beskytter mod vandskader, uanset om det handler om en lækkende slange eller utætheder i maskinen.

Yderligere information
Color

Energiklasse

Mærke

Wishlist 0
Continue Shopping