Bosch indbygningsovn HBG5375B0S

5,295.00kr.

Innovativ indbygningsovn med praktisk stegetermometer og automatiske madlavningsprogrammer, som nemt hjælper dig til det perfekte resultat

Produktdatablad

Beskrivelse

Stegetermometeret måler den optimale kernetemperatur på stegen

Med det integrerede stegetermometer kan den ønskede kernetemperatur opnås perfekt. En sensor i stegetermometeret måler konstant kernetemperaturen i kødet. Stegetermometeret er tilsluttet ovnen, det er derfor ikke nødvendigt at regulere ovnens temperatur. Ovnen giver et akustisk signal og slukker automatisk, så snart den ønskede kernetemperatur er opnået. Dette resulterer i et perfekt stegt stykke kød hver gang.

Gør det lettere at rengøre ovnen

Vores ovne med EcoClean Direct har gjort det nemmere end nogensinde før at rengøre din ovn. En ultrafin, keramisk overfladebehandling på indersiden af ovnen nedbryder skidt og snavs, selv under bagning og stegning.

Nem automatisk madlavning

Med AutoPilot 10 kan du tilberede mad til perfektion. Når du har sat retten i oven, kan du vælge et af ti automatiske programmer i displayet.  Indstil vægtet på retten og tryk på “Start”. AutoPilot overtager derefter og vælger madlavningsprogrammet, temperaturen og stegetiden. Det slukker endda programmet ved slutningen af ​​tilberedningstiden. Da nogle retter med AutoPilot kræver brug af køkkengrej med låg, forbliver indvendige vægge også rene. Madlavning kan ikke være lettere.

Jævn tilberedning på op til tre niveauer

Har du brug for at bage tre ting på én gang i samme ovn? Det er intet problem, takket være 3D HotAir. 3D HotAir fordeler hurtigt og jævnt varmen i apparatet, hvilket gør det muligt at tilberede mad på op til tre niveauer på én gang – uden at smagene blandes sammen. Så er det nemt og hurtigt både at tilberede en lasagne til aftensmaden og bage en kage til aftenkaffen på samme tid.

Yderligere information

Mærke

Titel

Go to Top