DanishEnglish
Tilbud

ASKO vaskemaskine W2084C.W/2

9,695.00DKK 6,999.00DKK
  • Energiklasse: B
  • Fritstående
  • Kapacitet: 8 kg
  • Centrifugeringshastighed: 1400 omdr.
  • Produkt linje: Classic design
  • Antal programmer: 15
  • Spulesystem
  • Farve: Hvid

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

Hvis du ønsker det bedste for både miljøet og din pengepung, skal du vælge en vaskemaskine med lavt energiforbrug. B er den næst bedste energimærkning og kan spare dig for mange penge.

De timeglasformede og udtagelige frembringere leder tøjet ind mod det skånsomme område midt i tromlen og fjerner på effektiv vis større skidtrester, f.eks. snavs, grus og småsten, gennem de større huller ved tromlens kant. Active Drum™ er perfekt afbalanceret for at sikre de bedst mulige vaske- og skylleresultater, samtidig med at der sikres et minimalt slid på tøjet.

Antikrølfunktionen aktiveres, når vaskeprogrammet er udført, og forhindrer, at vasketøjet bliver krøllet.

Ingen ønsker vandskade derhjemme. Selv den mindste lækage, som ikke opdages i tide, kan forårsage store problemer. Derfor har vi arbejdet hårdt for at skabe sikringssystemer, som opfylder myndigheders krav. Vores avancerede AquaBlock™ system har sensorer, der registrerer, når vandstanden er for høj i forhold til normalt, og sørger for at pumpe vandet ud, før det gør skade.

Auto-programmet optimerer vasketid og antal skylninger afhængigt af mængden af tøj og hvilket program du vælger. Nu kan du vaske mindre mængder uden dårlig samvittighed. Bare start programmet.

ASKO’s vaskemaskiner har børsteløse motorer til at holde støjniveauet nede selv ved de højeste centrifugeringhastigheder. De højeffektive, slidstærke motorer giver mulighed for at udvikle nye programmer – der matcher ethvert behov.

Vi forstærker og stabiliserer vores vaskemaskiner med et robust bagbundskryds i støbejern. Det giver en mere robust og mere støjsvag drift samt en længere levetid.

Det specielle vaskeprogram Dark wash til vask af mørkt tøj foretager ekstra skylninger, samtidig med at lav mekanisk påvirkning og lave centrifugeringshastigheder sikrer, at du ikke får hvide vaskemiddelpletter på dit mørke yndlingstøj.

Hvis du bruger tromlerengøringsprogrammet regelmæssigt, holder det vasketøjet friskt og forlænger vaskemaskinens levetid. En knap, to fordele.

Hverdagsprogrammet tager sig af dit daglige vasketøj ved automatisk at justere vandstanden og varigheden afhængigt af tøjmængden. Fordi hverdagen bør være den bedste dag.

Green funktionen sparer både vand og energi, da hver fase i programmet forlænges for at reducere energiforbruget. Perfekt til alle, der bekymrer sig om at spare på energi og vand

Hvid vask-programmet tager sig af genstridige pletter og kraftig snavs. Det bruger høj mekanisk påvirkning og en grundig skylleproces. Ekstra centrifugeringer fjerner opløst snavs. Rent på ingen tid.

Beskyt dine børn ved at låse kontrolpanelet. Det forhindrer, at maskinen startes ved et uheld. Det er bedre at være på den sikre side!

Mix/syntetisk-programmet til let snavsede blandingstekstiler og bomuld er hurtigere end programmerne Hverdagsvask og Standard bomuld. Det bruger lavere hastighed ved centrifugering for at reducere folder i tøjet.

Quattro™konstruktionen består af fire støddæmpere, som overfører tromlens vibrationer til bundpladen. Hele konstruktionen er monteret inde i kabinettet, hvilket forhindrer vibrationer yderligere. Overraskende smart.

Quick Pro-programmet er for dem, der mener, at vaskemaskiner er for langsomme. Programmet har en høj vaskeeffektivitet, selv om det vasker med skånsom slyngning og lavere centrifugeringshastigheder. Det tager lige under en times tid.

Brug Quick-programmet, når du hurtig skal have vasket. Programmet er begrænset til visse temperaturer og er hurtigere takket være den lavere temperatur og mindre mængde tøj.

Det skal være nemt at holde dine maskiner i god stand. Alle ASKO’s vaskemaskiner har let udtagelige frembringere for at sikre, at intet sidder fast. Så simpelt er det.

Brug skylleprogrammet til en opfriskning af dit yndlingstøj. En grundig skylning efterfulgt af en kort centrifugering gør tøjet som nyt igen.

Brug Centrifugerinsprogrammet til at slynge vandet ud af tøjet, så det tørrer hurtigere.

Standard bomuldsprogrammet er det mest effektive program til vask af bomuld. Programmet er skræddersyet til tøj med synlig snavs og/eller lette pletter og vil derfor justere vandstanden og varigheden efter mængden af tøj.

Snavs er ikke godt for dit tøj, og vaskemidler er ikke gode for din hud. Som en forebyggende foranstaltning til mennesker med meget sart hud er ASKOs vaskemaskiner forsynet med en ekstra skyllefunktion kaldet Super Rinse. Den er særlig vigtig i lande med blødt vand og medfører, at maskinen skyller op til syv gange.

Brug tidsprogrammet til at optimere en vask, alt efter hvor lang tid du har. En smart måde at få rent tøj på i et snuptag

I uld- og håndvaskprogrammerne vaskes sart tøj ved 40°C, inden det kort centrifugeres ved lav hastighed. Vi lover, at din yndlingsuldsweater aldrig har set bedre ud.

Yderligere information
Energiklasse

Mærke

Kapacitet

Wishlist 0
Continue Shopping