DanishEnglish
Tilbud

ASKO opvaskemaskine DBI444IB.W/1

6,495.00DKK
  • Energieffektivitetsklasse: C
  • Installationstype: Til indbygning under bordplade
  • Plads til antal kuverter: 14 Stk.
  • Produkt linje: Logic – Simpelt top-betjeningspanel
  • Antal kurve: 3
  • Type af overkurv: Premium – Fleksibel kurv i stabil stålkonstruktion, let at fylde, med letglidende teleskopskinner
  • Størrelse: XL, 820 mm
  • Turbo Combi Drying™ sikrer at opvasken er tør og afkølet med blæserassisteret dampudlukning i kombination med automatisk lågeåbning
SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

Vores unikke Flexiracks™ system består af robuste kurve i nylonbelagt stål, som nemt kan justeres i forskellige højder, afhængigt af hvilken type service du vasker. Vi har det mest fleksible kurvesystem på markedet, og det er selvfølgelig designet til dit behov for at kunne fylde så meget opvask i maskinen som overhovedet muligt.

Top bestikkurven er placeret øverst i opvaskemaskinen. Den har sin egen spraydyse og kan tages helt ud for at gøre det lettere for dig at fylde og tømme kurven. Med Instant Lift™ funktionen kan du også justere højden på topkurven for at skabe mere plads i den øverste kurv til glas for eksempel.

Vores XL opvaskemaskiner har en af markedets største kapaciteter. Den indvendige frihøjde på 54 cm giver plads til store tallerkener og høje glas. Det betyder også, at du kan fylde 40% mere i sammenlignet med en standardopvaskemaskine.

Programmet tilpasses automatisk til den angivne varighed og sluttid. I forbindelse med dette program er det vigtigt at vælge tid efter, hvor snavset opvasken er. 0:15-0:45 Let snavset opvask 1:00-1:30 Normalt snavset opvask 2:00-2:30 Meget snavset opvask Tryk på tilvalgsknappen for at indstille ønsket programtid

Ingen ønsker vandskade derhjemme. Selv den mindste lækage, som ikke opdages i tide, kan forårsage store problemer. Derfor har vi skabt sikringssystemer, som opfylder myndigheders krav. Aqua Safe™ systemet i maskinen afbryder vandtilførslen, hvis der tilføres mere end den fastsatte vandmængde og Aqua Detect™ sensorerne registrerer, når vandstanden er for høj i forhold til normalt, og sørger for at pumpe vandet ud, før det gør skade.

Er du miljø- og energibevidst og vil spare på vandet og energien, kan du bruge opvaskemaskinens Øko program. Dette program anvendes til en opvask med et almindeligt niveau af snavs.

Yderligere information
Color

Energiklasse

Mærke

Wishlist 0
Continue Shopping