DanishEnglish

ASKO opvaskemaskine DBI2331B.W

6,299.00DKK

Denne hvide indbygningsopvaskemaskine med to fleksible kurve kan rumme op til 13 kuverter. 7 programmer, 5 indstillinger og lavt støjniveau, 44 dB(A), gør det nemt at finde den rigtige indstilling til en perfekt ren opvask, hver gang – og til hver en tid. Turbo Combi Drying™ sikrer, at opvasken er tør og afkølet med blæserassisteret dampudlukning i kombination med automatisk lågeåbning.

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

ASKO’s Flexiracks™ system består af robuste kurve i nylonbelagt stål, som nemt kan justeres i forskellige højder, afhængigt af hvilken type service du vasker.

Vores XL opvaskemaskiner har en af markedets største kapaciteter. Den indvendige frihøjde på 54 cm giver plads til store tallerkener og høje glas. Det betyder også, at du kan fylde 40% mere i sammenlignet med en standardopvaskemaskine.

Når du har brug for rene tallerkener i en fart, skal du bare fortælle maskinen, hvor snavset servicet er, og hvor meget tid du har. Derefter justerer programmet vask og skylning, så det passer til dine behov.

Ingen ønsker vandskade derhjemme. Selv den mindste lækage, som ikke opdages i tide, kan forårsage store problemer. Derfor har vi arbejdet hårdt for at skabe sikringssystemer, som opfylder myndigheders krav. AquaSafe™ systemet afbryder vandtilførslen, hvis der tilføres mere end den fastsatte vandmængde og Aqua Detect™ sensorerne registrerer, når vandstanden er for høj i forhold til normalt, og sørger for at pumpe vandet ud, før det gør skade.

Alle ved, at en opvaskemaskine anvender varmt vand, så det ville da være smart at bruge det varme vand, der allerede er til rådighed i hjemmet. Det gælder især, hvis man har en miljøvenlig og økonomisk varmtvandsforsyning, som eksempelvis fjernevarme, solvarme eller varmepumpe. På den måde udnytter man en allerede eksisterende varmekilde, og man sparer samtidig energi, fordi opvaskemaskinen ikke skal opvarme vandet. Ved at slutte varmt vand direkte til maskinen kan man spare op til 32 % af opvaskemaskinens energiforbrug. Alle vores opvaskemaskiner er miljøvenlige og har mulighed for tilslutning af enten varmt eller koldt vand. Den anbefalede tilgangstemperatur er 60º C, men der kan benyttes varmt vand på helt op til 70º C. Hvis man vælger et opvaskeprogram med en højere temperatur end tilgangsvandet, varmer opvaskemaskinen simpelthen vandet op til den valgte temperatur.

En børsteløs motor er ikke bare mere støjsvag og mere pålidelig. Den bruger også mindre energi. Du vil gerne have din opvaskemaskine til at arbejde for evigt. Det vil vi også.

Når du har brug for at få tingene vasket i en fart, skal du blot vælge Speed Mode. Det sparer op til 50 % af den normale programtid ved at bruge mere vand og øget opvarmning.

Night Mode reducerer støjniveauet med 2 dB takket være et lavere tryk i spulearmen. Denne funktion er perfekt til brug om natten eller til boliger med åbne planløsninger, hvor køkken og stue smelter sammen

Quick Wash-programmet vasker effektivt let snavsede glas, karafler, kaffekopper osv., så du hurtigt har skinnende rent køkkenudstyr igen.

Daglig vask er et kraftigt, men skånsomt program udviklet til snavsede tallerkener og gryder og pander med let indtørrede rester. Ekstra skylning hjælper med at få dit køkkenudstyr tilbage i topform.

Hygiejneprogrammet vasker og skyller ved 70°C og er perfekt til sutteflasker, skærebrætter og glas til din hjemmelavede marmelade.

Hovedkomponenterne i ASKO’s opvaskemaskiner er fremstillet af stål i høj kvalitet i stedet for plastik. Vi mener, at kvalitet er altafgørende, og vi tror, at du er enig med os.

Sensorer i maskinen registrerer om mængden af vand passer præcist til det valgte program, og de sørger for, at der altid bruges den rette mængde vand, uanset vandtrykket i dine rør. Sensorerne overvåger samtidig vaskeprocessen og afhjælper eventuelle mangler i løbet af programmet. Vasker du f.eks. en stor plastik skål, der bliver vendt i maskinen og fyldes op med vand. Det resulterer i for lidt effektivt vand i opvaskemaskinen, og maskinen vil derefter selv sørge for at tilføje nyt vand for at sikre et perfekt resultat. Sensorerne registrerer også, hvis der er lukket for vandet, og sørger for at maskinen så ikke kan tændes.

Aqua Detect™ sensoren overvåger indløbsventilerne og vandstanden, mens maskinen er i drift. Af sikkerhedsmæssige årsager er afløbspumpens kapacitet fem gange større end indløbsventilens.

Med ASKOs tørresystem Turbo Drying +™ bliver servicet helt tørt. Efter sidste skylning bliver den fugtige luft i opvaskemaskinen blandet med tør luft udefra, og servicet efterlades tørt og afkølet, så man straks kan tømme maskinen. Vores fuldintegrerede opvaskemaskiner har også dette tørresystem, hvilket er unikt på markedet.

Power Zone Cutlery™ er en spulezone med en speciel dyse til bestikkurven, der gør dit bestik skinnende rent. Og der er en lignende dyse til knivkurven.

Alle vores opvaskemaskiner har Kid Safe™, hvor det er muligt at låse knapperne på kontrolpanelet. Dette er for at forhindre små pilfingrer i at starte maskinen eller ændre på indstillingerne.

WideSpray™ skaber en vandstråle med højt tryk, mens dysen giver en bred spredning. Gryder og pander bliver rene, og du får tid til at kaste dig over andre ting.

ASKO’s spulesystem består af op til 7 effektive spulezoner for at sikre, at din opvask bliver helt ren. I underkurven er der to kraftige powerzoner, som sørger for, at selv det mest snavsede service bliver fuldstændig rent.

De 2 spulearme når ud i hvert hjørne, og med op til 10 yderst effektive spulezoner kan ingen snavs undslippe. Selv lasagnefadet med fastbrændte rester bliver helt rent.

Inspireret af hverdagen. Vores mål er, at vores produkter skal gøre din hverdag nemmere. Derfor har vi gennem årene arbejdet så hårdt for at udvikle markedets største og mest fleksible kurvesystemer. Denne gang har vi været særligt omhyggelige med først at finde ud af, hvad folk virkelig sætter i deres opvaskemaskiner. Og derefter har vi omsat vores nyerhvervede viden til en række unikke, innovative og praktiske kurveløsninger.

Når et program er afsluttet, åbner pop-ud-låge-funktionen automatisk opvaskemaskinens låge for at fjerne dampen indeni.

Knive er følsomme ting, og det er dine fingre også. Derfor har vi gjort alt, hvad vi kan, for at beskytte begge dele, så godt vi kan. Vores knivholder er ekstra dyb, så knivene forbliver stabile under hele vaskecyklussen. Der er knivholdere på tre niveauer: i midterkurven, overkurven og topkurven. Vi garanterer et rent snit.

Glasstativet med flere indstillinger er en yderst praktisk holder, der kan monteres i tre forskellige positioner – alt sammen afhængigt af dine behov.

Yderligere information
Color

Energiklasse

Mærke

Wishlist 0
Continue Shopping