DanishEnglish
Tilbud

AEG vaske/tørremaskine L9WDG164C

9,295.00DKK

AEG L9WDG164C er udstyret med stort touch display til nem betjening, og mere overblik.

Denne model er bygget med Øko Inverter motor som Aeg giver 10 års garanti på. Kulfrimotoren, giver vaskemaskinen en utroligt lang levetid, og ekstra stille vask og tørring af dit tøj.

Udover det er den bygget med varmepumpe-teknologi: som sparer væsentligt på elregningen. Varmepumpe teknologien tørrer også dit tøj mere skånsomt, ved en lavere temperatur.

Perfekt valg til dem der har begrænset plads, der stadig ville nyde godt af fordelene ved en tørretumbler.
med DualSense teknologien for optimal beskyttelse af alt dit hverdagstøj, sensorerne i maskinen justerer vasketiden og tørretiden efter fyldmængden.  Udover det, kontrollerer maskinen automatisk hvor meget sæbe du har fyldt på, og opfanger sensoren at der er overdoseret. Derved vil maskinen kompensere ved at lukke mere vand ind, så du får et perfekt resultat.

  • Kulfri motor: Sikrer stille vask og længere tids holdbarhed på motoren.
  • Dampprogram: Til genopfriskning af tøj eller udglatning af krøl.
  • Nonstop program: Vask og tør dit tøj på 60 min. så de er klart til at tage på!
SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

MASKINEN, DER PASSER PÅ HELE DIN GARDEROBE.

Tør alt, det du vasker, på én gang. ÖKOKombi med SensiDry®-teknologi tilpasser sig forskellige tøjmaterialer. Dens varmepumpeteknologi styrer temperaturen og tromlebevægelser for at sikre at alt tøjet er vasket og tørret jævnt. Altid.

LAVE TEMPERATURER FOR MERE EFFEKTIVITET OG BEDRE ØKONOMI

Vores vaske-tørremaskine med varmepumpe og SensiDry Technology®. ÖKOKombi udnytter sin viden om tøj til effektive og økonomiske programmer. Du sparer op 40 % energi og vand i hvert program sammenlignet med andre maskiner.

DUAL TEKNOLOGI TIL SKÅNSOM PLEJE

Vores DualSense teknologi tilpasser programmet, temperaturen og tromlebevægelserne efter tøjets fibre. Så du kan vaske og tørre alt tøj nænsomt på én gang. Vaske- og tørreprogrammerne er certificeret af Woolmark Blue og gør at selv uld med mærket “håndvask” sikkert kan vaskes og tørres. Et dedikeret vaske- og tørreprogram bevarer Outdoor tøjets fibre.

TILPASSEDE PROGRAMMER FOR OPTIMAL VASK

ProSense Technology® justerer automatisk vaske- og tørretiden til mængden af vasketøj i tromlen. Det giver praktisk og økonomisk vask – sparer tid, energi og vand – både med lidt eller meget vasketøj.

FRA TØR TIL TØR PÅ KUN TRE TIMER

NonStop programmet vasker og tørrer op til 3 kg på kun tre timer. Det betyder, at tøjet er klar til at tage på med én perfekt tør-til-tør-proces. Den mest bekvemme måde at pleje dit tøj – uden at gå på kompromis.

BLØDGØR MED DAMP FOR MINDRE STRYGNING

Dampprogrammet løsner fibrene i tøjet, mindsker folder og dermed strygning. Sikrer, at det ser ud og føles bedre længere. Genopfrisk hurtigt tøjet, skån det og hold det som nyt i længere tid.

Yderligere information
Energiklasse

Mærke

Kapacitet

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AEG vaske/tørremaskine L9WDG164C”

Wishlist 0
Continue Shopping