AEG vaskemaskine L8FBL842E2 Kupon tilbud klik og se

5,995.00kr.

Tilgængelig på restordre

BRUG RABATKODE AEG1000 I INDKØBSKURVEN OG FÅ EKSTRA 1000.-KR RABAT PÅ DENNE VARE

Produktdatablad

Tilgængelig på restordre

Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

8000 Serie ÖKOMix Vaskemaskine: Innovativ og Effektiv

Nyhed indenfor tøjpleje: 8000 Serie ÖKOMix vaskemaskinen med 8 kg kapacitet og avanceret teknologi. Udstyret med ÖKOPower, leverer denne maskine en grundig vask på kun 59 minutter, sikrende at dit tøj bliver rent og friskt i en hastighed uden sidestykke.

ProSense Teknologi: Intelligent Tøjpleje

Med ProSense teknologien tilpasser ÖKOMix vaskemaskinen sig til hver enkelt fyldning, vejer tøjet og justerer automatisk vasketiden. Det sikrer optimal pleje af dit tøj og sparer energi og tid.

Dampteknologi: Skånsomt og Friskt Tøj

Opfrisk dit tøj med innovative dampprogrammer, der skånsomt renser og fjerner lugte uden behov for kemisk rensning. Dampfunktionen udglatter krøller og fornyer dit tøj med en nænsom håndtering.

ÖKOMix Teknologi: Perfekt Blandet, Perfekt Rent

ÖKOMix teknologien sikrer, at vaskemiddel, skyllemiddel og pletfjerningsmiddel forblandes og sprayes jævnt over dit vasketøj for den mest effektive vask til dato. Nyd fordelene ved renere tøj og mindre sæbeforbrug.

ÖkoInverter Motor: Stille, Stærk, Garanteret

Maskinens ÖkoInverter motor kombinerer lavt lydniveau med uovertruffen energieffektivitet og kommer med en imponerende 10 års garanti. En driftssikker motor, der sikrer ro i hjemmet og en energivenlig vask.

Titel

Go to Top