C

AEG vaskemaskine L7FSB840E

6,495.00kr.

Energibesparende ProSteam® vaskemaskine med 8 kg og 1400 omdrejninger. Model med damp, der hjælper til at udglatte krøl og genopfriske dit tøj, for mindre strygning. Med vores unikke skånsomme tromle, som plejer og beskytter tøjet mod overvask og unødig slidtage.

Produktdatablad

Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

 

VI INTRODUCERER SKJORTER UDEN KRØL

Dit professionelle look skal være problemfrit. Med vores ProSteam®-teknologi holder dine skjorter sig glatte. Mindre kemisk rens og strygning betyder mindre slid af fibrene. Det får dit tøj til at se ud og føles perfekt hver dag.

 

MINDRE STRYGNING – TØJET GENOPFRISKES

Denne vaskemaskine benytter damp til at opfriske tøjet. De korte, skånsomme dampprogrammer fjerner lugte og reducerer krøl. Eller du kan afslutte programmet med skånsom damp, så du næsten undgår strygning.

 

PLEJER DIT TØJ OG SPARER VAND OG ENERGI

ProSense® teknologien vejer automatisk hver fyldning. Sensorer justerer vasketidn præcist og sikrer optimal vask. Dit vasketøj er friskt og som nyt, og du sparer vand og energi.

 

NYD FØLELSEN AF BLØDERE TØJ

Du ser de suveræne resultater når du tager vasketøjet ud. SoftPlus sikrer, at skyllemidlet når overalt på tøjet, gør det blødere og beskytter hver fiber.

 

ENERGIEFFEKTIV VASK PÅ HURTIGST MULIG TID

Mange Eco-programmer sparer energi. Eco TimeSave sparer også tid. Du kan vælge både ECO og TimeSave og få en energieffektiv og hurtig vask.

 

ÖKOINVERTER, DET LAVESTE ENERGIFORBRUG

Med den nye, energieffektive ÖKOInverter-motor får du effektivitet, holdbarhed og suveræn ydeevne, på alle vaskeprogrammer.

 

FRISK OP – MED DAMP

Nogle gange har du tøj, som kun har brug for en hurtig opfriskning i stedet for en hel vask. Med vores 7000 Series med ProSteam®-teknologi, kan du strege det ud på din huskeliste. Drop besøget på renseriet, og nyd krølfrie resultater ved at bruge Dampopfriskningsprogrammet i stedet.

SE PRODUKT BLAD

 

SE ENERGI MÆRKE

 

Yderligere information

Maks omdrejningstal ved centrifugering

Energiklasse

Mærke

Kapacitet

Titel

Go to Top